Een auto huren en delen in Boxtel

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Boxtel? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Boxtel of op één van de ruim 170 NS-stations. 

Waar een auto huren in Boxtel 

 

Je vindt een Greenwheels deelauto in Boxtel bij het NS-Station. Wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Boxtel? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Boxtel

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Boxtel en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Boxtel. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, de perfecte auto op tijd beschikbaar, schoon en in goede technische staat.”
Vrouw opent auto en stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Boxtel

GRATIS AANMELDEN

Auto’s in Boxtel én (ver) daarbuiten 

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Boxtel, maar in 185 plaatsen in Nederland, zoals Vught, Tilburg en Best. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!