Een auto huren en delen in Vught

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Vught? Ook bij jou staan er Greenwheels deelauto's in de buurt. Meld je aan, download de app en krijg direct toegang tot al onze deelauto's. Reserveer, open en sluit de auto eenvoudig met de app. Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Vught of één van de ruim 185 andere steden.

In Vught deelauto's huren

 

In Vught staan verschillende Greenwheels deelauto's voor je klaar. Een auto huren vlakbij het NS-station of in Schoonveld? Dat is met Greenwheels car sharing geen probleem! Je huurt al een deelauto vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt, een dagje op bezoek bij je familieleden, of een weekendje weg is geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Vught

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Vught en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Vught. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ben al een kleine 20 jaar lid van Greenwheels. Ben erg tevreden. Autodelen is veel beter voor het milieu.”
Koppel in de natuur met rode Greenwheels deelauto

Start met autodelen in Vught

GRATIS AANMELDEN

Auto's in Vught én (ver) daarbuiten

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Vught, maar ook in 185 andere plaatsen in Nederland. Ook in Den Bosch, Boxtel of Rosmalen. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto's voor je klaar om te gebruiken! Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!