Een auto huren en delen in Venlo

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt in Venlo, zonder dat je hoeft te denken aan onderhoud, verzekeringen, of parkeren. Huur een deelauto in Venlo en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Start ook met auto delen in Venlo!

Waar een auto huren en delen in Venlo

 

Wist je dat je ook in Venlo een Greenwheels deelauto kan huren? Je vindt ze vlakbij het NS-station. Je huurt al een Greenwheels deelauto in Venlo vanaf 15 minuten. Zo is een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Venlo

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Venlo en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Venlo. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“De belangrijkste reden voor mij is het gemak. Je hebt snel een auto beschikbaar.”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Venlo

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto huren ergens anders in Nederland?

 

Een Greenwheels huren in Amsterdam, Zwolle of Maastricht? Ook dat kan! Je vindt ons in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo is Greenwheels jouw huur auto in de buurt. Voor een lang weekend of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. Niet alleen in Venlo dus, maar door heel Nederland.