Een auto huren en delen in Vianen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Vianen. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Een deelauto reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app, ook in Vianen. Start jij ook met autodelen?

In Vianen een deelauto huren

 

Ook in Vianen staat Greenwheels voor je klaar! Huur eenvoudig een deelauto. Je vindt er bijvoorbeeld één in de Kerkstraat. Je huurt al een Greenwheels deelauto vanaf 15 minuten. Zo is een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij familie of vrienden geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Vianen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Vianen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Vianen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Er staan er hier zoveel in de buurt dat er altijd eentje op een paar minuten lopen te reserveren is.”
Persoon opent deelauto en start de rit met Greenwheels app

Start vandaag met autodelen in Vianen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto huren in de buurt?

 

Een Greenwheels huren in Nieuwegein, Houten of Ijsselstein? Ook dat kan! Je vindt ons daar én in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo is Greenwheels jouw huur auto in de buurt. Voor een lang weekend of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. In Vianen en door heel Nederland.