Een auto huren en delen in Vlaardingen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Wist je dat ook Greenwheels-deelauto's in Vlaardigen in zijn? Car sharing of autodelen met is autorijden zonder het ongemak van verzekeringen of parkeren. Reserveer, open en sluit de auto via onze carsharing app. In Vlaardingen staat er altijd wel een dichtbij.

In Vlaardingen een deelauto huren

 

Ook in Vlaardingen kan je een Greenwheels deelauto huren! Onze deelauto's vind je bij het NS-station, maar ook op de Eleonorastraat, Binnensingel en Hoflaan. Of je nu een compacte en voordelige stadsauto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Met Greenwheels maak je gebruik van al onze autotypes. Zo kun je altijd de auto in Vlaardingen kiezen die op dat moment het best past.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Vlaardingen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Vlaardingen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Vlaardingen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Man stapt in rode Greenwheels deelauto op straat

Start nu met autodelen in Vlaardingen

GRATIS AANMELDEN

Je vind Greenwheels door heel Nederland

 

Niet alleen in Vlaardingen, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels deelauto tegen. Je vindt onze deelauto's in Schiedam, Rotterdam en Maassluis. Of ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!