Een auto huren en delen in Vleuten

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Met onze app voor autodelen kun je ook auto's delen in Vleuten! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Vleuten in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels deelauto in Vleuten of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar in Vleuten een deelauto huren

 

In Vleuten kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren op het NS-station, in Vleuterweide, of in één van de wijken ten noorden van het NS-station. Zo staat er ook in Vleuten altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Vleuten

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Vleuten en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Vleuten. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, efficiënt, goed onderhouden auto’s.”
Man in regen naast rode Greenwheels deelauto

Start nu met autodelen in Vleuten

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Vleuten. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast Vleuten, vind je ons ook in Utrecht, Maarssen of Woerden. Je vindt ons ook op meer dan 170 stations!