Een auto huren en delen in Winsum

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Winsum en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Winsum!

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Winsum

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Winsum en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Winsum. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Koppel in de natuur met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Winsum

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto op 185+ plaatsen

 

Niet alleen in Winsum, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels deelauto tegen. Autodelen kan, naast in Winsum, ook in onder andere Groningen, Assen, Leeuwarden, Meppel en Heerenveen. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 150 NS-stations!