Een auto huren in Groningen als het jou uitkomt

Auto huren? Download de Greenwheels app voor autodelen!

 

Huur eenvoudig en zorgeloos een van onze 60 deelauto’s in het gezellige Groningen.

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Download de app en huur een deelauto bij jou in de buurt. Open en sluit de huurauto's eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Meld je aan en ga op pad vanaf € 2,07 per uur!

Huur een van onze 60+ Groningse deelauto's

In Groningen staan meer dan 60 deelauto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Huur een van onze ruim 60 Groningse deelauto's

 

In Groningen staan meer dan 60 Greenwheels-auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app. Dat kan elke dag van de week, inclusief zondag, en op alle 365 dagen van het jaar.

Deelauto huren Greenwheels auto Groningen

Autoverhuur altijd in de buurt met car sharing

In Groningen kan het een uitdaging zijn om aan een huurauto te komen. Onze deelauto's staan door de hele stad en zijn dus nooit ver weg. Dat maakt een auto huren in Groningen een stuk eenvoudiger. Het kan op elke dag van de week, inclusief zondag, en 24 uur per dag.

1 - Meld je gratis aan

Meld je gratis aan bij Greenwheels. Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden.

2 - Auto openen en wegrijden

Reserveer jouw auto via de app of website. Open de Greenwheels-auto via de app, pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto.

3 - Terugzetten en sluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de eigen, vaste locatie van de auto: daar waar je 'm ook opgehaald hebt. Je hoeft geen parkeergeld te betalen als de vaste Greenwheels-locatie in een betaald-parkeren zone valt.

 

Groningen Centrum

 

Wil je een auto huren in het stadscentrum of de binnenstad van Groningen? Daar zijn de meeste deelauto’s te vinden, bijvoorbeeld in het A-kwartier, Ebbingekwartier (nabij de universiteit), de Hortusbuurt en de Westerhaven. Ook nabij het UMCG is er een Greenwheels te vinden.

Greenwheels deelauto geparkeerd auto huren in de stad

Groningen Oost

Wil je ook autodelen en woon je in Groningen Oost? Den aan Beijum (Oost/West), Drielanden, Engelbert, Ruischerbrug en omgeving, Lewenbrug (Noord/Zuid), Noorderhogebrug of Oosterhogebrug? Ook daar hebben we verschillende Greenwheels-auto’s staan.

DOWNLOAD DE APP

Oude Wijken Groningen

 

Zowel in De Hoogte als de Korrewegwijk, Kostverloren en de Noorderplantsoenbuurt  vind je een deelauto van Greenwheels. Maar dat niet alleen: ook de Oranjewijk, Oosterparkwijk en Schildersbuurt hebben we niet overgeslagen. Car sharing is super eenvoudig en doe je het beste met de app.

Groningen Park Greenwheels locatie Groningen

Groningen Zuid

Woon je in de Groningen Zuid? We hebben ruim 55 deelauto's in Groningen, ook in de Badstratenbuurt, Coendersborg, Corpus Den Hoorn (Noord/Zuid), de Wijert, de Villabuurt, Helpman, Herewegbuurt en Grunobuurt.

MELD JE GRATIS AAN

Groningen West / Noordwest

 

Zoek je een deelauto om te huren in West? Er zijn meer dan 20 huurauto’s in dit stadsdeel ten westen en noordwesten van de binnenstad. Te vinden in Buitenhof, Dorkwerd, Gravenburg, Leegkerk, Selwerd, Tuinwijk, Paddepoel (noord en zuid) en Vinkhuizen.

“Top service, genoeg auto’s in de buurt, zelfs in de straat.”

Auto huren NS-Station Groningen

 

 In Groningen reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels-deelauto bij de NS-treinstations. Zo staan onze auto's bij de verschillende treinstations in Groningen: Groningen Noord (klein stukje lopen), direct naast Groningen Europapark en natuurlijk bij het NS-station Groningen in de binnenstad. Daar staan er maar liefst 5 op loopafstand.

 

Als student een auto huren?

 

Bij Greenwheels kan iedereen met een geldig rijbewijs een deelauto huren. Dat kan heel goedkoop: je wordt al Greenwheels-rijder vanaf € 0 per maand. En ga je verhuizen of op kamers in Groningen? Denk dan eens aan onze Caddy bestelbus, die je met hetzelfde abonnement kan huren: 24-7.

Greenwheels auto openen app

Snel auto huren in Groningen met de Greenwheels app

Zoek, reserveer en open met de Greenwheels app. Carsharing is een auto huren in Groningen als het jou uitkomt.

Een auto voor een uurtje, een dag of het weekend

 

Je huurt al een Greenwheels deelauto in Grunn / Groningen vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Per kwartier

Auto huren in Groningen per uur

Uurtje naar de tandarts? Je hebt er geen eigen auto meer voor nodig. Voor een Greenwheels-deelauto in Groningen betaal je namelijk per kwartier.

24 uur

Autohuur Groningen voor 1 dag

Wil je een auto huren voor één dag in Groningen? Dagje je vrienden opzoeken buiten de stad? Een deelauto huren voor een hele dag is bij Greenwheels ook geen probleem.

Week(end)

Een auto voor een weekend of week

Mini-roadtrip? Elfstedentocht met de auto? Zin in een weekendje of een week weg uit de drukke stad? Ga naar de Veluwe of de Ardennen met een huurauto voor 48 uur of week.

 

Altijd dichtbij, zonder gedoe een auto huren

 

Een deelauto huren in Groningen via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

Greenwheels OV Chipkaart auto openen met ov-kaart in regen

Het gemak van car sharing in Groningen. Ideaal naast je fiets en het OV.

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Groningen en Nederland op straat en op ruim 170 NS-stations.

 

Greenwheels auto straatbeeld dame bellen mobiel jonge vrouw zakelijk mobiliteit

Particulier en zakelijk car sharing

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen. Een deelauto voor op kantoor, net zo gemakkelijk.

ZAKELIJK

Onze Groningse deelauto's

 

Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met elk car sharing abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download