Roosmarijn Koster vlogt over haar ervaring met Greenwheels

 

Als je geen eigen auto hebt, in hartje Amsterdam woont, je wél je familie op het Groningse platteland wil opzoeken en er óók nog een citytripje Groningen-stad aan vast wil plakken, dan is een Greenwheels-auto huren de beste optie. Dat bewees Roosmarijn Koster onlangs in haar vlog. Hoe de reis verliep en hoe onze deelauto haar beviel, kun je zien in onderstaande video.

 

Roosmarijn is onlangs moeder geworden van dochter Sydney en reisde samen met haar partner Richie – en een Greenwheels vol babybenodigdheden – af naar haar familie die midden in de Groningse natuur woont. Om het uitje compleet te maken, plakten ze er een overnachting in een prachtig hotel middenin Groningen-stad aan vast. Onze deelauto bleek voor dit gevarieerde weekend het perfecte vervoersmiddel.

Ontdek de Greenwheels-ervaring van Roosmarijn in haar vlog (klik op de afbeelding)

Al langer Greenwheeler

 

Deze reis was zeker niet de eerste die Roosmarijn maakte in een Greenwheels-auto. Onder meer voor haar ritjes naar kringloopwinkels in de regio Amsterdam wordt onze deelauto veelvuldig gebruikt. “Ik gebruik Greenwheels voor alles dat ik niet op de fiets kan doen,” aldus de fashion vlogger, die ook zeer actief is op Instagram. Voor dit weekendje weg koos Roosmarijn voor de ruimere stationwagen.

Tweeluik foto Roosmarijn Koster in Amsterdam en Groningen met Greenwheels deelauto en gezin

Een auto vol

 

In de vlog zie je onder meer dat Roosmarijn de nieuwste versie van de Greenwheels-app gebruikt, inclusief de nieuwe opties in de reserveringsbevestiging, waaronder de weersverwachting. Zeker als je met een baby op stap gaat, is dit waardevolle informatie. Dik aankleden of wat luchtiger? Zonnehoed of juist de regenkap voor de wandelwagen? Bekijk de vlog en je weet het!

 

Deze vlog kwam tot stand middels een samenwerking. Bij Greenwheels laten we graag zien hoe onze deelauto’s gebruikt worden via persoonlijke ervaringen.

Op zoek naar andere gebruikerservaringen? 

Lees hier nog meer verhalen van andere Greenwheels-rijders.