Wat vinden zij van Greenwheels?

 

Iedere Greenwheels-rijder is uniek en gebruikt onze deelauto op zijn/haar/hun eigen manier. Ontdek persoonlijke verhalen, reviews en klantervaringen van andere autodelers.

Greenwheels review kindje stapt in Greenwheels auto deelauto kinderen

Simone uit Leiden

Voor Simone - en haar vijfkoppige gezin - is de Greenwheels haar tweede auto. Ideaal wanneer haar man met hun eigen auto weg is. Favoriete bestemming van de kids: het strand.

ERVARING: SIMONE
Greenwheels klantervaring koppel Amsterdam bij rode VW up!

Adela en Sacha uit Amsterdam

Een Greenwheels als trouwauto? Adela en Sacha wonen in Amsterdam en rijden al in deelauto's vanaf het moment dat ze hun rijbewijs haalden. Ook op hun trouwdag was 'Greeny' - de deelauto bij hun in de buurt - erbij. 

ERVARING ADELA EN SACHA
Greenwheels klant Robin open autodeur Greenwheels

Robin (52) uit Breda

Robin rijdt al zo’n acht jaar in Greenwheels-deelauto’s. Door de jaren heen heeft hij vooral de Volkswagen up! die bij hem op loopafstand staat veelvuldig gebruikt. We stellen hem een aantal vragen over zijn inmiddels rijke ervaring met Greenwheels en ontdekken waarom hij bewust kiest voor autodelen in plaats van autobezit. Robin: "Je merkt dat de mensen die erin rijden betrokken zijn bij de auto."

ERVARING ROBIN
Roosmarijn Koster vlog review Greenwheels Groningen

Influencer Roosmarijn Koster

Als je geen eigen auto hebt, in hartje Amsterdam woont, je wél je familie op het Groningse platteland wil opzoeken en er óók nog een citytripje Groningen-stad aan vast wil plakken, dan is een Greenwheels-auto huren de beste optie. Hoe de reis verliep en hoe onze deelauto haar beviel, lees je in dit artikel.

ERVARING ROOSMARIJN
Greenwheels klant Erik portretfoto - Fotocredits Erik H.

Erik (36) uit Tilburg

“We proberen zoveel mogelijk met openbaar vervoer te doen. Dat is een milieubewuste keuze,” zegt Erik. Voor de ritjes die niet met het OV te doen zijn en voor hun regelmatige wandelingen in de natuur, huurt hij een Greenwheels. “Via een app reserveren is zoveel makkelijker dan een auto huren bij een verhuurbedrijf”.

ERVARING ERIK

 

We voegen in de komende tijd meer klantervaringen toe. We horen ook graag jouw mening en reden om Greenwheels te rijden.

 

Stuur ons een bericht via het contactformulier van onze klantenservice.

Ook Greenwheels-rijder worden?

Meld je vandaag nog aan! Je kunt binnen 15 minuten wegrijden.