4 nieuwe elektrische deelauto’s op de Zuidas in Amsterdam

 

Vandaag zijn in samenwerking met de gemeente Amsterdam vier elektrische Greenwheels deelauto’s geplaatst op de Zuidas. De nieuwe elektrische auto’s staan in de buurt van Gustav Mahlerlaan 527 t/m 571. Er is gekozen voor Volkswagen e-Golfs.

Reserveer de e-Golf via onze app

De Greenwheels e-Golf deelauto op de Zuidas is eenvoudig te reserveren via de Greenwheels app of via de website.

De bouwers van Zuidas hebben duurzaamheid hoog in het vaandel en werken dan ook aan een gezonde, schone, compacte en energie neutrale omgeving. Deelvervoer van Greenwheels zorgt voor een verlaging van de CO2 uitstoot en daarnaast voor een verlichting van de parkeerdruk. Met het plaatsen van de deelauto’s zet de gemeente Amsterdam een extra stap naar een meer duurzaam mobiliteitsbeleid.

 

Andrew Berkhout, directeur Greenwheels: ‘’De Zuidas wil graag verduurzamen en er is veel aandacht voor duurzame mobiliteit, schone lucht, energiebesparing en een circulaire economie. Dit sluit aan bij onze doelstellingen om zoveel mogelijk elektrische auto’s op straat te plaatsen.’’

Het gemak van autodelen

Het gemak van autodelen op de Zuidas in Amsterdam is het gemak van een auto dichtbij. Een deelauto huren wanneer je 'm nodig hebt. Ideaal voor bedrijven en inwoners.

Met Greenwheels is alles voor je geregeld. Van onderhoud tot verzekeringen. Of je nu soms, regelmatig of vaak een auto nodig hebt. Met Greenwheels is er altijd een abonnement dat bij je past. Met het Soms abonnement van €0,- per maand betaal je alleen als je gebruikt maakt van jouw Greenwheels auto.

AANMELDEN

Greenwheels voor je bedrijf? Met Greenwheels zakelijk maken al je collega’s eenvoudig gebruik van de Greenwheels auto’s wanneer ze die nodig hebben. Een afspraak buiten de stad? Geen probleem. Lees hier meer over wat Greenwheels voor bedrijven kan betekenen.

Greenwheels Volkswagen up

Onze Greenwheels auto’s

Met Greenwheels heb je een auto voor ieder moment. Of je nu een elektrische deelauto, compacte stadsauto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met elk abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het handigst is en het beste past.

ONZE AUTO'S