De allereerste en grootste deelauto Drive-In Bioscoop van Nederland komt eraan

 

Samen met onze partners Pleinbioscoop en ss Rotterdam organiseren we voor de allereerste keer in Nederland een deelauto Drive-In Bioscoop. Op zowel donderdag 30 september als vrijdag 1 oktober is er plek voor 125 rode VW up! auto’s van Greenwheels op het terrein van ss Rotterdam met uitzicht over de Rotterdamse skyline.

 

Een van oorsprong Amerikaans concept in hartje Rotterdam, dat is het idee achter de eerste deelauto Drive-In Bioscoop. Een unieke avond uit voor deelautogebruikers. Omdat we vorig jaar 25 jaar bestonden én er een flinke toename is in het aantal gebruikers van deelauto’s, vonden wij dit een feestje waard.

 

Topfilm en toplocatie

Het evenement is volledig coronaproof: als bezoeker kun je van de film genieten met je eigen gezelschap in de bubbel van je eigen deelauto. Het is een avondje comfortabel onderuitgezakt met popcorn en een drankje een film kijken die meer dan zestig filmprijzen – waaronder twee Oscars – heeft gewonnen: Little Miss Sunshine op een unieke locatie in Rotterdam.

Koppel in auto bij drive-in bioscoop met popcorn en drinken

Informatie en programma

Tickets kosten 25 euro per auto en zijn nu te koop. Autohuur, de film en popcorn zijn hierbij inbegrepen. Ze zijn verkrijgbaar via onze speciale actiepagina, waar je ook meteen je deelauto kan reserveren. Een ticket geeft toegang voor maximaal vier personen, maar voor het beste zicht wordt geadviseerd om met z’n tweeën te komen. Je ontvangt een tijdslot als aankomsttijd, zodat iedereen gespreid aankomt.

Aanvang:      19.30 uur
Start film:     20.30 uur
Einde film:    22.15 uur

Er is geen pauze tijdens de film. De Drive-In Bioscoop vindt plaats op het terrein van ss Rotterdam op Katendrecht.

DRIVE IN BIOSCOOP
Gele Volkswagen

Over de film: Little Miss Sunshine

In de Amerikaanse comedyfilm Little Miss Sunshine wordt de zevenjarige Olive Hoover gevolgd. Met een mislukte mental coach als vader, een puberende en niet-pratende broer, een oom met issues, verslaafde grootvader en een moeder die langzamerhand ook begint door te draaien is haar gezin op zijn zachtst bijzonder te noemen. Als Olive hoort dat ze mag meedoen aan de finale van de Little Miss Sunshine schoonheidswedstrijd, besluit het hele gezin van Albuquerque naar Californië te reizen in hun oude Volkswagenbusje. De makers, onder regie van Jonathan Dayton en Valerie Faris, ontvingen voor de film meer dan zestig filmprijzen waaronder twee Academy Awards (Oscars).

FILMTRAILER

Ben jij erbij?

Ga dan snel naar onze event page en schrijf je in.

Er zijn slechts 125 plaatsen per avond beschikbaar en op = op!