European Mobility Week: gratis Greenwheels uitproberen!

 

Van 16 tot en met 22 september wordt de Europese Mobiliteitsweek gehouden. Deze week is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét moment waarop gemeenten en andere organisaties in heel Europa (en ver daarbuiten) duurzame mobiliteit op de kaart zetten. Met de Europese Mobiliteitsweek geeft de Europese Commissie aandacht aan duurzame vormen van vervoer en bewust autogebruik. Tijdens deze week gaan we op zoek naar nieuwe deelautobestuurders. 

 

In Nederland wordt dit gecoördineerd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat i.s.m. Nederlandse gemeenten en organisaties. Verschillende Nederlandse gemeenten houden in deze week (online) bijeenkomsten, wedstrijden en campagnes, maar ook straatacties en kennismakingsdagen met elektrische auto’s of deelauto’s om aandacht te vragen voor dit onderwerp. Als thema van de 2021 editie is, niet geheel onverwacht gezien de Covid-pandemie, gekozen voor: “Move Sustainably. Stay Healthy”.

European Mobility Week 2021

2021 Editie

We willen voor het einde van 2021 minstens 10.000 extra klanten kennis laten maken met onze deelauto's. Deze actie hebben we dan ook aangemeld als 'MOBILITYACTION'. MOBILITYACTIONS zijn duurzame en doorlopende mobiliteitsacties, die door heel Europa plaatsvinden. Dit jaar heeft de Europese Mobiliteitsweek een extra feestelijk tintje: het wordt al voor de 20e keer georganiseerd.

Greenwheels auto huren Rotterdam Centraal Station rijdend met fietser

(Bijna) Gratis uitproberen

Als aanbieder van duurzame mobiliteit vinden we het belangrijk dat iedereen kennis kan maken met deelvervoer. In de week van 16 tot en met 22 september kan dat met een voucher ter waarde van € 20,-* waardoor voor veel nieuwe Greenwheels-rijders de eerste rit gratis of bijna gratis zal zijn. En wist je dat je bij Greenwheels het hele jaar door je kan aanmelden zonder kosten? Met het Soms-tarief betaal je alleen wanneer je rijdt!

Ook Greenwheels uitproberen? Dat doe je zo:

 

  1. Meld je aan bij Greenwheels;
  2. Bij succesvolle aanmelding ontvang je een welkomstmail met een code;
  3. Deze code is goed voor € 20 rijtegoed. Zie de instructie in de welkomstmail over het toevoegen van dit rijtegoed aan jouw account;
  4. Geniet van je eerste gratis rit!

Je kan bij Greenwheels ook steeds vaker een elektrische auto reserveren, waardoor je nóg duurzamer op pad kunt. Wil je weten waar de dichtstbijzijnde Greenwheels-auto staat? Kijk dan op de kaart of download onze app.

Word jij onze allernieuwste Greenwheels-rijder?

Probeer het een keertje uit! 

* Let op: de code kun je alleen in de periode 16 tot en met 22 september 2021 verzilveren. Het rijtegoed is daarna geldig tot en met 31 deccember 2021. Zie de actievoorwaarden.