Feature spotlight: extra bestuurders en ritdetails in je agenda

 

Haal jij al het meeste uit je Greenwheels-abonnement? Er zijn een aantal handige opties die je misschien nog niet kent, zoals het toevoegen van extra bestuurders (handig voor in de vakantie). En wist je ook al dat je de details van je Greenwheels-rit meteen kan overnemen in je agenda?

 

Zo voeg je een extra bestuurder toe

 

Mooie dingen in het leven moet je delen. Bij Greenwheels kan dat ook. Heb je een particulier Regelmatig- of Vaak-tarief? Dan kan je tot drie extra bestuurders toevoegen aan jouw Greenwheels-account. Maak je zakelijk gebruik van Greenwheels, dan kun je afhankelijk van je tarief zelf tien of onbeperkt extra bestuurders toevoegen. 

Samen een deelauto delen

Hier kun je iedereen voor uitnodigen, zo lang jullie maar op hetzelfde adres wonen of in het geval van zakelijk: op hetzelfde adres werkzaam zijn. Zo maak je samen gebruik van jouw voordelige tarieven en kan je allebei auto’s reserveren, ook tegelijkertijd. Als hoofdgebruiker ontvang jij de facturen voor alle bestuurders die je hebt toegevoegd. Op de factuur en in je account zie je eenvoudig wie welke rit heeft gemaakt.

Zo doe je dat:

 

  1. Ga naar de Greenwheels app of onze website;
  2. Navigeer naar jouw account, kies voor Bestuurders;
  3. Vul de gegevens in van de persoon die jij wilt uitnodigen;
  4. Zij ontvangen dan een mailtje om zich te aan te melden. Heeft de extra rijder de aanmelding afgerond, voeg dan ook de OV-Chipkaart of Greenwheels-kaart van deze persoon toe. Ga daarvoor in je account naar 'Kaarten', 'Kaart toevoegen', doorloop de stappen en kies de bestuurder bij wie de kaart hoort.
Greenwheels app

Ritdetails meteen in je agenda

Wil je een gereserveerde auto nog wel eens vergeten? Dagje weg en heb je de eindtijd van je reservering niet in de gaten? Voorkom een "oepsje" door de details van je reservering toe te voegen aan je agenda, eventueel met alert. Dat kan op twee manieren:

 

1 - Vanuit de bevestigingsmail van je reservering, daar vind je overigens ook de weersvoorspelling.

2 - Direct vanuit de Greenwheels app of onze webapplicatie nadat je een reservering hebt gemaakt.

 

Met deze opties zet je zowel de Greenwheels-locatie, als het kenteken en je start- en eindtijd in je agenda. We hebben allemaal genoeg aan ons hoofd, dus maak het jezelf makkelijk!

 

We wensen je een fijne rit! Meer weten? Check onze "Zo werkt het" pagina voor meer handige (app)opties en features!

ZO WERKT 'T

Alles werkt beter in de Greenwheels-app

Kiezen. Reserveren. Rijden.

Greenwheels app download