Informatie m.b.t. het coronavirus

 

Al sinds de eerste lockdown in 2020 hebben we de situatie nauwlettend gevolgd en onze maatregelen aangepast, waar nodig. Ook nu (januari 2022) informeren je opnieuw over de manier waarop wij omgaan met de huidige omstandigheden. We willen benadrukken dat we de berichtgeving van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten houden en daar, indien nodig, onze maatregelen op aanpassen.

 

Onze maatregelen

 

  • Onze auto’s worden met extra regelmaat gereinigd. Van buiten, maar ook van binnen worden de auto’s gereinigd met ecologische, afbreekbare en desinfecterende schoonmaakproducten.
  • Neem desinfecterende handgel en reinigingsdoekjes mee en gebruik deze vóór je je rit begint en vlak voor het verlaten van de auto.
  • Help ook mee door geen afval achter te laten in de auto na je rit. Laat de auto achter zoals jij die graag zou willen aantreffen.
  • Lucht de auto regelmatig, onderzoek toont aan dat luchtcirculatie helpt om het risico op infectie te verkleinen. Laat het weer het toe: doe de ramen een stukje open. Zorg dat de airco niet op binnencirculatie staat. Dat kan door het schuifje (up!) naar dit icoon te schuiven of op deze knop te drukken.
  • Meer ritjes in een korte tijdsperiode? Denk dan eens aan onze scherpe “Langer weg” -tarieven. Hiermee kan je voor langere periode een auto huren voor jou alleen.
  • Heb je klachten of ben je positief getest op het coronavirus? Stop dan met het gebruik van Greenwheels en gebruik onze auto's pas weer wanneer je niet langer positief test.

 

Wel of geen mondkapje in de auto?

Of je een mondkapje draagt in de auto hangt af van met wie je in de auto stapt:

  • Wel een mondkapje: je zit met mensen in de auto uit een ander huishouden.
  • Geen mondkapje: je zit in de auto met mensen uit hetzelfde huishouden.

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen.

Greenwheels close-up autodeur auto delen deelauto op straat

Greenwheels Bijzonder

Werk jij in deze tijd in de zorg en heb je daar vervoer voor nodig? Dan hebben we speciaal voor jou het Greenwheels Bijzonder abonnement. Een speciaal abonnement met extra lage tarieven zodat jij je werk goed en efficiënt voort kunnen zetten in deze lastige tijden. Dit abonnement is zowel voor privégebruik als voor bedrijven. 

Volkswagen up!

De Greenwheels deelauto's

 

Van een compacte stadsauto tot een ruime stationwagen of een elektrische deelauto. Bekijk hier alle specificaties van onze deelauto’s. Een auto voor ieder moment.

AUTOS