Langer weg-voordeel

Krijg tot 75% korting op lange ritten met het Dag-, Tweedaags- of Week-voordeel.

 

Van plan om een dagje of langer op pad te gaan met een Greenwheels-auto? Kies dan voor ons Regelmatig- of Vaak-tarief. Je rijdt dan voor een lagere kilometer- en uurprijs én je krijgt automatisch tot 75% korting op lange ritten ten opzichte van het Soms-tarief. 

65% korting

Dagje weg

Een dagje naar de stad, de natuur in of naar het strand en terug? Krijg tot 65% korting met het Dag-voordeel (24 uur, excl. km's).

 

 

Soms-tarief: € 84,24/dag
Geen Dag-voordeel

Regelmatig-tarief:  € 36/dag
Dag-voordeel

Vaak-tarief: € 29/dag
Dag-voordeel

70% korting

Weekend weg

Reserveer een auto voor 2 dagen voor je heen- en terugreis, bijvoorbeeld de Ardennen. Krijg tot 70% korting met Tweedaags-voordeel (48 uur, excl. km's).

 

Soms-tarief: € 168,48/2 dagen
Geen Tweedaags-voordeel

Regelmatig-tarief: € 59/2 dagen
Tweedaags-voordeel

Vaak-tarief: € 50/2 dagen
Tweedaags-voordeel

75% korting

Weekje weg

Bijvoorbeeld een week naar Limburg, Duitsland of Frankrijk. Krijg 75% korting als je een week weggaat met een Greenwheels-auto (7 x 24 uur, excl. km's).

 

Soms-tarief: € 589,68/week
Geen Week-voordeel

Regelmatig-tarief: € 144/week
Week-voordeel

Vaak-tarief: € 135/week
Week-voordeel

 

* Het voor jouw geldende Langer weg-voordeel is afhankelijk van je tarief en autotype. Het Dag-, Tweedaags- of Week-voordeel is de prijs voor de reserveringsperiode en is exclusief kilometers. De korting is berekend ten opzichte van de prijs voor de reserveringsperiode met het Soms-tarief.

 

Wil je overstappen naar het Regelmatig- of Vaak-tarief zodat je voor een voordelige uur- en kilometerprijs rijdt én korting krijgt op langere ritten? Dit kan gemakkelijk in je account.

 

 

Hoe reserveer ik met korting?

 

Je kunt een auto altijd voor een dag of langer reserveren, maar je krijgt alleen korting als je het Regelmatig- of Vaak-tarief hebt.

 

Wanneer je een auto reserveert passen wij de korting automatisch toe. Je hoeft dit niet zelf aan te geven en je kan iedere mogelijke start- en eindtijd kiezen. De 24 uur, 48 uur, of 7 x 24 uur gaat in wanneer jij dat wilt. Benieuwd naar de prijs? Die zie je direct als je een auto en tijdvak geselecteerd hebt.

 

Wil je bijvoorbeeld 3 dagen of meer weg? Dan combineren we automatisch het Tweedaags-voordeel met het het Dag-voordeel. Of we combineren het Week-voordeel en het Dag-voordeel als je bijvoorbeeld 8 dagen op vakantie gaat met Greenwheels. Je kunt je Langer weg-voordeel ook gebruiken als je met Greenwheels naar het buitenland gaat. 

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe reserveer ik een auto met korting op een lange rit?

Als je reservering goedkoper wordt met het Langer weg-voordeel dan betalen per uur, dan passen we dit automatisch voor je toe. Je hoeft dit niet zelf aan te geven en je kan ieder mogelijke start- en eindtijd kiezen. De 24 uur, 48 uur, of 7 x 24 uur gaat in wanneer jij dat wilt. Benieuwd naar de prijs? Die kun je zien als je een auto en tijdvak geselecteerd hebt.  

 

Het Langer weg-voordeel is niet beschikbaar voor het Soms-, Zzp Go- en Zakelijk Go-tarief. 

Wat als ik bijvoorbeeld 3 dagen weg wil?

Wil je bijvoorbeeld 3 dagen of meer weg? Dan combineren we automatisch het Tweedaags-voordeel met het Dag-voordeel. Of we combineren het Week-voordeel en het Dag-voordeel als je bijvoorbeeld 8 dagen op vakantie gaat met Greenwheels. Wil je iets langer weg? Ook geen probleem, voor de extra tijd betaal je de voor jou geldende uurprijs. 

 

Is je reservering korter dan een dag, twee dagen of week, maar is deze voordeliger met het Langer weg-voordeel dan betalen per uur? Ook dan passen we automatisch het Langer weg-voordeel toe. Zo heb je altijd de meest voordelige prijs voor je rit.  

 

Ben je benieuwd naar de prijs? Die kun je zien als je een auto en een tijdvak geselecteerd hebt. Langer weg-voordeel is niet beschikbaar voor het Soms-, Zzp Go- en Zakelijk Go-tarief. 

Kan ik met Greenwheels naar het buitenland?

Zin in een autovakantie, maar niet in Nederland? Natuurlijk kan je ook met een Greenwheels-deelauto op vakantie naar het buitenland. Dat kan zowel voor een weekendje weg naar België of Duitsland als voor een paar weken op vakantie naar Frankrijk of Spanje.

 

Je kan bij ons zonder problemen een auto huren en binnen Europa reizen. Buiten Europa kan in bepaalde gevallen ook, neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Lees meer over het gebruik van een Greenwheels-auto in het buitenland.

 

 

Een auto voor je duurzame uitjes

Een deelauto biedt je de vrijheid om eropuit te gaan wanneer jij dat wilt, naar plekken waar je niet gemakkelijk naartoe kan met het openbaar vervoer. Van musea en stedentrips tot aan tiny houses en wandelingen in de natuur. Met je partner, vrienden of gezin. Wat wordt jouw volgende dagje uit?

EROPUIT INSPIRATIE

 

 

Man opent Greenwheels auto met app

Wil je langer op pad met korting?

Meld je aan met het Regelmatig- of Vaak-tarief en ga direct op pad met korting op langere reserveringen. Heb je toch nog vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met de klantenservice.

AANMELDEN