Langer weg-voordeel

Profiteer van korting met het Dag-, Tweedaags- of Week-voordeel.

 

Reserveer je een Greenwheels-auto voor een dag, meerdere dagen of zelfs een week? Dan profiteer je, afhankelijk van je tarief, automatisch van ons Langer weg-voordeel. Je bent dan voordeliger uit dan betalen per uur.


En maak je een reservering korter dan een dag, twee dagen of week maar is het Langer weg-voordeel goedkoper dan betalen per uur? Dan berekenen we automatisch het Langer weg-voordeel. Zo heb je altijd de meest voordelige prijs voor je rit.

€ 29 / Dag*

Dag-voordeel

Bijvoorbeeld voor een dagje naar de Veluwe. De 24 uur gaat in wanneer jij wilt en stopt 24 uur later.

€ 49 / Twee dagen*

Tweedaags-voordeel

Bijvoorbeeld voor een weekend naar de Ardennen. Reserveer je auto voor 48 uur, doordeweeks of in het weekend.

€ 139 / Week*

Week-voordeel

Bijvoorbeeld voor een weekje Texel of Limburg met de familie, of een roadtrip naar het buitenland. De 7 x 24 uur gaat in wanneer jij dat wilt.

 

* Het voor jouw geldende Langer weg-voordeel is afhankelijk van je tarief en autotype. Langer weg-voordeel is de prijs voor de reserveringsperiode en is exclusief kilometers. De hier getoonde prijzen gelden voor reserveringen van elektrische en compacte auto's met het Vaak-tarief. 

Zo reserveer je met Langer weg-voordeel

Open de Greenwheels app of website en kies een tijdvak. Als je in aanmerking komt voor Langer weg-voordeel passen we dit automatisch voor je toe. Ook combineren we voordeel als je bijvoorbeeld drie dagen of meer op pad gaat. Benieuwd naar de prijs? Die zie je direct als je een auto geselecteerd hebt.

DOWNLOAD ONZE APP


Veelgestelde vragen

Hoe reserveer ik met het Langer weg-voordeel?

Als je reservering in aanmerking komt voor Langer weg-voordeel passen we dit automatisch voor je toe. Ook combineren we voordeel als je bijvoorbeeld drie dagen of meer op pad gaat. Is je reservering korter dan een dag, twee dagen of week, maar is deze voordeliger met (al dan niet gecombineerd) Langer weg-voordeel dan betalen per uur? Dan passen we automatisch het Langer weg-voordeel toe. Zo heb je altijd de meest voordelige prijs voor je rit. Ben je benieuwd naar de prijs? Die zie je direct als je een auto geselecteerd hebt.

Het Langer weg-voordeel is niet beschikbaar voor het Soms-, Zzp Go- en Zakelijk Go-tarief.

Hoe reserveer ik een auto voor een dag, weekend of week?

Reserveren is heel eenvoudig. In onze Greenwheels app is er in het menu een kopje "Langer weg". Of selecteer je gewenste reserveringsperiode en de app berekent automatisch het meest voordelige Langer weg-voordeel.

Wil je langer weg? Ook geen probleem, voor de extra tijd betaal je de voor jou geldende uurprijs.

Kan ik het Langer weg-voordeel ook combineren?

Ja, en dat gaat nog automatisch ook! Het Langer weg-voordeel wordt automatisch in rekening gebracht wanneer dit voordeliger is dan het reserveren van losse uren. Wanneer de combinatie van een Tweedaags en Dagtarief van het Langer weg-voordeel voordeliger is dan losse uren, brengen wij deze prijzen in rekening.

 

Langer weg-voordeel is niet beschikbaar voor het Soms-, Zzp Go- en Zakelijk Go-tarief.

Waarom hebben jullie mij het Dag-, Tweedaags- of Week-voordeel in rekening gebracht?

Wanneer het Langer weg-voordeel voordeliger is dan de prijs van de door jou gekozen losse uren, dan berekenen we automatisch het Langer weg-voordeel. Zo ben jij voordeliger uit.

Het Langer weg-voordeel is niet beschikbaar voor het Soms-, Zzp Go- en Zakelijk Go-tarief.

BEKIJK ALLE VEELGESTELDE VRAGEN