Langer op weg

 

Kies voor ons dag-, tweedaags- of week-voordeel.

 

Gebruik Greenwheels met korting voor een dag, meerdere dagen of zelfs een week. Speciaal voor dit gebruik bestaat het Langer weg-voordeel.


Je kan vanuit de Greenwheels app direct een van deze deals kiezen. Is het Langer weg-voordeel goedkoper dan betalen per uur, dan berekenen we automatisch het Langer weg-voordeel. Zo heb je altijd de meest voordelige prijs voor je rit.

€ 39 / Dag*

Dagje weg

Bijvoorbeeld een dagje naar de Veluwe. De 24 uur gaat in wanneer jij wilt en stopt 24 uur later.

€ 49 / Tweedaags*

Twee dagen of weekend weg

Reserveer jouw auto 48 uur tegen een scherp tarief, doordeweeks of in het weekend. Handig voor een weekendje weg, bijvoorbeeld naar de Ardennen. Lekker wandelen in de natuur. De 48 uur start wanneer jij dat wilt.

€ 169 / Week*

Weekje weg

Een weekje Texel of Limburg met de familie? Een roadtrip Nederland of naar het buitenland? De 7 x 24 uur gaat in wanneer jij dat wilt.

* Het voor jouw geldende Langer weg-voordeel is afhankelijk van je gekozen tarief, autotype en is exclusief kilometers. De getoonde prijzen zijn de particulieren prijzen inclusief btw voor het Vaak-tarief. Is ons Langer weg-voordeel voor jouw reservering voordeliger dan losse uren? Dan berekenen we automatisch deze voordelige prijs in plaats van het losse uurtarief.

* Let op, per 1 augustus veranderen we de beschikbaarheid van het Langer weg-voordeel en is de beschikbaarheid daarvan afhankelijk van het door jouw gekozen tarief. 

Zo reserveer je het Langer weg-voordeel

Reserveren is heel eenvoudig. In onze Greenwheels-app is er in het menu een kopje 'Langer weg'. Op de website reserveer je gewoon het minimaal aantal uur dat bij de roadtrip hoort. Een dagje weg is 24 uur. De weekendprijs is van toepassing op reserveringen van vrijdag 16.00 uur tot maandagochtend tot 10.00 uur. En een weekje weg is 7 x 24 uur.

Wil je langer weg? Ook geen probleem, voor de extra tijd betaal je het voor jou geldende uurtarief. 

Download onze app

Veelgestelde vragen over het Langer weg-voordeel

Hoe reserveer ik het Langer weg-voordeel?

Het Langer weg-voordeel zal automatisch in rekening worden gebracht wanneer dit voordeliger is dan het reserveren van losse uren. Je kan het Langer weg-voordeel ook selecteren via de app, dit kan via het menu linksboven en kies daarna Langer weg

 

Het Langer weg-voordeel is niet beschikbaar voor het Soms-, Zzp Go- en Zakelijk Go-tarief.

Hoe reserveer ik een auto voor een dag, weekend of week?

Reserveren is heel eenvoudig. In onze Greenwheels app is er in het menu een kopje "Langer weg". Of selecteer je gewenste reserveringsperiode en de app berekent automatisch het meest voordelige Langer weg-voordeel.

Wil je langer weg? Ook geen probleem, voor de extra tijd betaal je de voor jou geldende uurprijs.

Kan ik het Langer weg-voordeel ook combineren?

Ja, en dat gaat nog automatisch ook! Het Langer weg-voordeel wordt automatisch in rekening gebracht wanneer dit voordeliger is dan het reserveren van losse uren. Wanneer de combinatie van een Tweedaags en Dagtarief van het Langer weg-voordeel voordeliger is dan losse uren, brengen wij deze prijzen in rekening.

 

Langer weg-voordeel is niet beschikbaar voor het Soms-, Zzp Go- en Zakelijk Go-tarief.

Waarom hebben jullie mij het dag, tweedaags of week Langer weg-voordeel in rekening gebracht?

Wanneer het Langer weg-voordeel voordeliger is dan de prijs van de door jou gekozen losse uren, dan berekenen we automatisch het Langer weg-voordeel. Zo ben jij voordeliger uit.

 

Het Langer weg-voordeel is niet beschikbaar voor het Soms-, Zzp Go- en Zakelijk Go-tarief.

Bekijk alle veelgestelde vragen