Grote update van de Greenwheels app

 

 

Er staat een uitgebreide update van onze app voor je klaar in de Apple App Store en Google Play store. Hier zijn we blij mee. We hopen jij ook!

 

Tip:
Problemen met inloggen op de Greenwheels App? We zien dat het heel soms niet lukt om in te loggen na de laatste update. Sorry! Door de app te verwijderen en opnieuw te installeren verdwijnt dit probleem.


We hebben de tweede lockdown gebruikt om onze iOS en Android Greenwheels app een flinke update te geven. We hebben er een aantal deukjes uit gehaald, design wijzigingen doorgevoerd en ook een aantal handige functionaliteiten verder voor je verbeterd. Zo kan je nog eenvoudiger en veiliger op pad met één van onze 2.050 deelauto’s door Nederland.

 

 

Problemen met inloggen op de Greenwheels App? We zien dat het heel soms niet lukt om in te loggen na de laatste update. Sorry! Door de app te verwijderen en opnieuw te installeren verdwijnt dit probleem.

 

Verbeterde en handige autodeel functionaliteiten

Greenwheels app filteren auto types autotypes

Auto’s filteren en vinden

Met de snelle groei van onze auto’s is het snel kunnen filteren van de type auto’s wel zo handig. Daarom hebben we de filtermogelijkheden een nieuw design gegeven. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig een bestelauto bij jou in de buurt vinden.

Schade melden Greenwheels app

Bestaande schade melden

Met het vernieuwde schadeproces kan je eenvoudig direct vanuit de app bestaande schade inzien en een nieuw geconstateerde schade doorgeven. Is er sprake van lakschade kleiner dan een bankpas? Dan hoef je dit niet door te geven. Een van onze fleetcheckers zal dit tijdens de controle van onze auto’s oplossen. Lees hier alles over schade melden.

Greenwheels app, vieze auto melden niet schone auto

Vind je de auto niet schoon?

Het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat een voorganger de auto niet helemaal heeft achter gelaten zoals jij dat zou doen. Nu geef je dat met een paar drukken op je telefoon en een foto door zodat wij er direct mee aan de slag kunnen. Zo zorgen we met zijn allen ervoor dat de auto’s piekfijn in orde zijn en blijven.

Greenwheels app drivemode auto delen

Informatie onderweg

Ben je onderweg dan hebben we aantal zaken vereenvoudigd. Zo kom je bij het openen van de app direct in de informatie van je rit. Je hoeft niet opnieuw in te loggen.

 

Per ongeluk een paaltje geraakt? Dat is vervelend en overkomt de beste stuurlui wel eens. Je kan nu direct tijdens de rit (zorg wel dat je stil staat) via de app de gereden schade aan ons doorgeven.
Kan je niet meer doorrijden of is er een derde partij bij betrokken? Volg dan altijd de volgende stappen zoals ze hier zijn beschreven.

 

Is de tank nog maar voor een kwart gevuld, dan is het tijd om te tanken. Open de app en vraag direct de pincode van de tankpas op. Ook handig als je de tankpas al had gepakt en onderweg naar de kassa de pincode bent vergeten.

 

App tip?

 

Heb je een tip of een wens? Wist je dat je door te schudden met de app ons eenvoudig van feedback kan voorzien? Natuurlijk mag je ook altijd even bellen met de helpdesk of een berichtje in de App of Play store achterlaten. Met jouw input maken we de app iedere keer nog een beetje beter.

 

Download de Greenwheels app

Reserveer jij jouw auto nog niet via de app? Dan is dat met deze versie van de app een goed moment om te gaan doen. Download de app direct, inloggen, reserveren, auto openen en op pad!

Greenwheels app download