Zo werkt schade checken & melden 

 

Alle Greenwheels bestuurders dienen voorafgaand aan hun autorit de auto te controleren op schade (volg de stappen via de app).

 

Als een schade nog niet bekend is, en in geval van lakschade groter is dan een bankpas, voeg dit dan toe als nieuwe schade in de Greenwheels app. Is er schade gemaakt of geconstateerd tijdens je rit, meld dit dan altijd via de app of de klantenservice. Ook bij pech onderweg kun je het best de klantenservice bellen voor ondersteuning. Zorg dan wel eerst voor je eigen veiligheid.

 

Schade melden in de app                    

  1. Voordat je vertrekt, check je altijd of er nieuwe schade is.
  2. Start de rit in de app, en bekijk via de oranje bolletjes welke schade al gemeld is.
  3. Zie je nieuwe, ongemelde schade? Druk dan op de 'schade melden' knop en geef de plek van de nieuwe schade aan. Volg de stappen in de app.
  4. Is het niet veilig om met deze schade op pad te gaan, en/of is er een andere partij bij betrokken? Neem dan contact met ons op.
  5. Bedankt voor het melden! Samen houden we onze auto's veilig.

 

Terug naar het video-overzicht

Veelgestelde vragen over schade

Welke verzekering geldt er bij gebruik van Greenwheels?

Iedere auto is verzekerd inclusief een Ongevallen-inzittendenverzekering. 

Dit betekent dat zowel schade aan derden als aan de inzittende is gedekt. De bezittingen die je in de auto meeneemt vallen niet onder deze verzekering. Tevens kan Greenwheels niet aansprakelijk gehouden worden voor diefstal van of schade aan deze bezittingen.

Voor schade aan de Greenwheels auto heb je een vast eigen risico die je per rit kan verlagen. Meer informatie over eigen risico.

BEKIJK ALLE VEELGESTELDE VRAGEN