Veel extra auto's op bestaande plekken | Locatie-update januari 2024

 

De eerste maand van 2024 zit er alweer op! Is de maand voor jou voorbijgevlogen of had je meerdere 'Blue Mondays' in de afgelopen weken? Wij zijn het nieuwe jaar begonnen met een aantal nieuwe plaatsingen in Maastricht, maar hebben vooral extra auto's ingezet op bestaande locaties.

 

Waarom doen we dat? Op sommige plekken in Nederland zijn onze deelauto's zo populair dat Greenwheels-rijders steeds vaker misgrijpen; de auto is dan door iemand anders gereserveerd. En dat terwijl we juist graag te allen tijde een auto voor iedereen willen zijn.

 

Daarom hebben we, in overleg met de betreffende gemeenten, in januari op vijf plaatsen een extra auto neergezet. Die reserveer je gewoon net als de andere die er al staat! Wel even opletten dat je de auto met het juiste nummerbord meeneemt ;-).

 

Nieuwe auto's/locaties januari 2024

 

  1. Amsterdam, Gustav Mahlerlaan 297 (extra auto)
  2. Amsterdam, Gustav Mahlerlaan 527 (extra auto)
  3. Arnhem, Prumelaan 32 (extra auto)
  4. Den Haag, Amsterdamse Veerkade / Parkeergarage Centrum (extra auto)
  5. Eindhoven, NS-station Eindhoven / Neckerspoel 26 (extra auto)
  6. Maastricht, Alexander Battalaan 51
  7. Maastricht, Brusselsestraat 131
  8. Maastricht, Voltastraat 45

 

Februari = feest

Volgende maand is een bijzondere feestmaand voor Greenwheels. We vieren dan namelijk dat we recent deelauto's hebben geplaatst op een groot aantal treinstations, zoals Gilze-Rijen, Wormerveer en Ommen. In totaal vind je nu Greenwheels-auto's op 150 NS-stations. Er is een speciaal plekje voor de deelauto gereserveerd op de P+R van het betreffende station.

Greenwheels en de NS openbaar vervoer jonge vrouw bij NS station Holland Spoor