100 Paaseieren verstopt in Greenwheels-auto's

 

Weet je het nog, die spanning van vroeger met Pasen? Hoeveel eieren zouden er verstopt liggen in de tuin (of bij slecht weer: in de woonkamer)? Als Greenwheels-rijder komt dat gevoel deze Pasen even terug. Want in 100 Greenwheels-auto’s, verdeeld over heel Nederland, hebben we een speciaal en duurzaam paasei verstopt. Een mooi cadeau, speciaal voor de vinder.

 

Op 17 en 18 april is het Pasen. Dan hebben we een extra dagje vrij. Dat is voor veel Nederlanders het teken om eropuit te gaan. Naar familie en vrienden voor een paasbrunch, naar de kinderboerderij, het tuincentrum of een tripje naar de bollenvelden die in bloei staan bijvoorbeeld.

 

Een extra speciaal Paasweekend

 

Bij Greenwheels maken we Pasen dit jaar extra speciaal met Operatie Paasei: in maar liefst 100 Greenwheels-auto's vind je een bijzonder paasei. We verklappen niet precies wat het is, maar het is een duurzaam cadeau en het is niet van chocola! Goed om te weten: je hoeft de auto niet overhoop te halen, je ziet het paasei meteen als je instapt.

 

Verdubbel je prijs

 

Heb jij een Greenwheels Paasei gevonden in één van onze auto's? Maak dan een selfie met het paasei en plaats deze op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #GWpaasei. Dan maak je kans om de waarde van het cadeau in kwestie te verdubbelen!

 

Alle autotypen

 

Je kunt de paaseieren vinden in al onze auto's, dus zowel in onze compacte stadsauto (de Up!) als de elektrische Seat, e-Golf of Skoda. Maar ook in onze stationwagen of Caddy bestelbus. Heb jij al een rit op de planning staan deze Pasen? Misschien vind je het ei wel in jouw auto!

 

Nooit zoeken naar je auto

 

Bij Greenwheels kiezen we bewust voor station-based autodelen: dat betekent dat iedere auto z’n eigen, vaste locatie heeft. Daar haal je ‘m op en zet je ‘m weer terug. Dit in tegenstelling tot free-floating autodelen. Wél speuren naar paaseieren, maar niet naar je Greenwheels!

 

Paas-Playlist

 

Vind je geen Greenwheels Paasei in je Greenwheels-auto? Niet getreurd, we hebben voor iedereen onze Spring Roadtrip playlist, met heerlijke '60 en '70 songs, in ons Spotify-account gezet. Je vindt 'm hier

Reserveer je auto voor het Paasweekend

En misschien vind jij wel een duurzaam Paasei in jouw Greenwheels!