Hi Greenwheels-rijders!

 

Mijn eerste bericht aan jullie vanuit mijn nieuwe rol als directeur van Greenwheels. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, wisten jullie dat er in Nederland meer vierkante meters beschikbaar zijn voor het parkeren van auto’s dan dat er beschikbaar is voor woonruimte? Dat vind ik persoonlijk niet uit te leggen aan de grote groepen van mensen die naarstig op zoek zijn naar een betaalbare woning. Die steden en plaatsen kunnen duidelijk leefbaarder gemaakt worden.

 

Eén november was mijn eerste werkdag bij Greenwheels. Feiten zoals hierboven, goede ideeën en vooral bevlogen mensen: het was wat mij direct opviel. En ook: de visie van Greenwheels continu voor ogen, terwijl er altijd vanuit de Greenwheels-rijder wordt gedacht. Perfecte ingrediënten om door middel van een geweldig service product impact te maken in onze maatschappij. Met deze club gaat dit een hele mooie tijd worden!

De komende periode zal die impact verder vergroot gaan worden door de overgang naar elektrische auto’s. Een beweging die we al hebben ingezet en waar wij samen met de verschillende gemeentes op een duurzame wijze mee doorgaan. Zowel in de grote steden als daarbuiten. We zijn per slot van rekening een auto voor iedereen.

Door (elektrische) auto’s te delen, mobiliteitsgedrag te veranderen en daarmee efficiënter om te gaan met de auto’s die er op straat staan, gaat het ons lukken om ruimte te maken voor zaken die veel belangrijker zijn. Woonruimte is er daar eentje van. Verduurzaming is niet eens nodig om te benoemen. En met stip op nummer één: meer groen!

 

Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega’s en alle Greenwheels-rijders verder het verschil te gaan maken.

 

Hartelijke groet,

 

Michiel Cuppen