Greenwheels & het Corona COVID-19 virus

 

Laatste update 28-9-2020 - De wereld is deels tot stilstand gekomen vanwege het Corona COVID-19 virus. Dit geldt natuurlijk niet voor iedereen. Er kunnen diverse redenen zijn waarom iemand een deelauto nodig heeft. Om welke reden dan ook; je kunt nog steeds op Greenwheels rekenen! Bedenk vooraf je op pad gaat of de reis echt nodig is. 


We informeren je graag over hoe we omgaan met de huidige situatie. Ook willen we benadrukken dat we de berichtgeving van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten houden en daar, indien nodig, onze maatregelen op aanpassen.

 

Onze maatregelen

 

  • Onze auto’s worden met extra regelmaat gereinigd. Van buiten, maar ook vooral van binnen worden de auto’s gereinigd met ecologische, afbreekbare en desinfecterende schoonmaakproducten.
  • Neem zelf ook maatregelen door handgel en reinigingsdoekjes te gebruiken voor je je rit start en bij het verlaten van de auto. Help ook mee door geen afval achter te laten in de auto na je rit.
  • Heb je klachten of ben je positief getest op Corona COVID-19 virus? Stop dan tijdelijk met het gebruik van Greenwheels en volg de instructies van het RIVM en je artsen.

 

Wel of geen mondkapje in de auto? 

Of je een niet-medisch mondkapje draagt in de auto hangt af van met wie je in de auto stapt:

  • Wel een mondkapje: je zit met mensen in de auto uit een ander huishouden.
  • Geen mondkapje: je zit in de auto met mensen uit hetzelfde huishouden.

 

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. 
Bron: Rijksoverheid

 

 

Onze medewerkers

 

Bijna alle Greenwheels-medewerkers werken vanuit huis. De enige medewerkers die nog wel op pad zijn, zijn onze fleetcheckers. Zij controleren en onderhouden de auto’s. Wanneer zij lichte verkoudheid, klachten of symptomen hebben dan moeten zij verplicht thuisblijven. Ook wanneer er personen uit hetzelfde huishouden als de fleetcheckers zich ziek voelen, moeten zij thuisblijven.

Greenwheels Volkswagen up

De Greenwheels deelauto's

 

Van een compacte stadsauto tot een ruime stationwagen of een elektrische deelauto. Bekijk hier alle specificaties van onze deelauto’s. Een auto voor ieder moment.

Bekijk al onze auto's