Terug naar Partners

 

NS & Greenwheels

 

De NS is een van de eerste partners van Greenwheels. De samenwerking is ontstaan vanuit de gedachte om reizigers gemakkelijk en prettig van deur tot deur te laten reizen. Iedere reis heeft een ander doel en reizigers zoeken daarom zowel privé als zakelijk een flexibele oplossing die aansluit op hun wensen. Voor de zakelijke reiziger kan de NS Business Card deze flexibele oplossing bieden.

Via de NS Business Card hebben zakelijke reizigers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de gehele publieke Greenwheels vloot. Dat zijn ruim 2.700 deelauto’s door heel Nederland. Te vinden op straat en op ruim 150 NS Stations. Ook is het voor organisaties mogelijk om eigen deelauto’s op eigen terrein te plaatsen. Deze worden op dezelfde manier deelbaar gemaakt als de publieke vloot, maar zijn exclusief beschikbaar voor eigen medewerkers. Deze oplossing biedt maximale flexibiliteit om zo efficiënt mogelijk te reizen. Het beheer van deze exclusieve vloot wordt volledig door Greenwheels wordt verzorgd.

Greenwheels en de NS openbaar vervoer jonge vrouw bij NS station Holland Spoor

NS Business Card

Voor uiteenlopende organisaties als de Bijenkorf en de gemeente Meierijstad is de NS Business card in combinatie met een eigen deelauto vloot de perfecte oplossing. Hierbij stond de verduurzaming van de manier waarop zakelijke reizen worden gemaakt centraal.

 

Beide organisaties hebben voor een oplossing op maat gekozen. Gemeente Meierijstad heeft gekozen voor de bekende rode Greenwheels voertuigen op locatie en alleen voor eigen medewerkers. In fases wordt deze gehele deelauto vloot vervangen voor elektrische voertuigen. De Bijenkorf maakt gebruik van een combinatie tussen benzine en elektrisch rijden.

Bij het implementeren van een mobiliteitsoplossing met de NS Business Card en Greenwheels wordt er uiteraard gekeken naar de specifieke wensen van de organisatie. Hoe wordt er gereisd en welke oplossing wordt daar nu voor gehanteerd? Op basis daarvan zullen de specialistische teams van NS zakelijk en Greenwheels de juiste oplossing voorstellen en gezamenlijk met de organisatie implementeren. Hierbij wordt ook het gezamenlijk creëren van draagvlak in de organisatie meegenomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Dan horen we graag van je!