Greenwheels visie

Partners van Greenwheels

Bij Greenwheels geloven we in samenwerkingen die versterken. Zo werken we samen aan onze missie om buurten leefbaarder te maken.

Onze partners op een rij

Via onze partners worden Greenwheels-auto's samengebracht met andere mobiliteitsvormen en services, zoals het openbaar vervoer of toegang tot parkeergarages. Op die manier bieden we zowel particuliere reizigers als bedrijven een gemakkelijke en flexibele mobiliteitsoplossing. 

NS Deur Tot Deur Campagne Greenwheels op bezoek bij oma met deelauto

NS | Nederlandse Spoorwegen

Na je treinreis uitchecken op het station en direct weer inchecken in een auto van Greenwheels? Dat kan eenvoudig via de Greenwheels app. Waar je met een trein van NS niet komt, daar kom je wél met een deelauto van Greenwheels. Je OV-chipkaart of de NS-Business Card is je autosleutel.

NS & GREENWHEELS
Greenwheels partner Gaiyo man bij Greenwheels auto reserveert met app

Gaiyo

De app van Gaiyo werd ontwikkeld voor de eerste MaaS-pilot van Nederland in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Inmiddels kun je je vervoer plannen, boeken en betalen in heel Nederland. Daarnaast geeft de app een persoonlijk reisadvies. Ook een Greenwheels-auto is in de app te reserveren. Gaiyo is een uitstekende keuze wanneer je als particulier of werknemer eenvoudig, flexibel en overzichtelijk gebruik wil maken van het vervoersmiddel dat op dat moment bij jouw wensen past.

DOOR NAAR GAIYO
Fietser langs Greenwheels auto in Amsterdam

Reisbalans

Reisbalans levert een platform met verschillende diensten rondom slimme mobiliteit. Je vindt op dit platform ook onze 2.800 auto's terug. Als enige aanbieder van een landelijk netwerk van deelauto’s werken we nauw samen met Reisbalans om onze auto’s beschikbaar te maken voor al haar klanten: zakelijke reizigers, bewoners, toeristen, expats en studenten.

MEER OVER REISBALANS
Shuttel app gebruik mobiliteitskaart koffie vrouw op zakenreis

Shuttel

Shuttel is de grootste aanbieder van mobiliteitskaarten van Nederland. De kaart en de bijpassende app zorgen ervoor dat zakelijke reizigers toegang hebben tot alle vormen van mobiliteit. Ook zijn alle auto's van Greenwheels bij Shuttel te vinden en open en sluit je één van onze auto's met de app. Shuttel biedt een multimodale oplossing voor zakelijke reizigers die graag openbaar vervoer en deelvervoer met elkaar combineren. 

ONTDEK SHUTTEL

 

  

Wil je weten hoe je Greenwheels aansluit op jouw platform?

Dan horen we graag van je!

Volkswagen up!

PON de partner voor jouw auto

Greenwheels verbetert continue het wagenpark door nieuwe Volkswagen up!’s, Golf Varianten, Caddy’s, Skoda CITIGOe's en Seat Mii's te plaatsen. Met de elektrische auto's maken we samen onze vloot nog duurzamer. Dit doen we in samenwerking met PON en Volkswagen Leasing. Samen zorgen we dat onze klanten in comfortabelere, zuinigere en veiligere auto’s rijden.

PON AUTOMOTIVE
Greenwheels partner Mobilitymixx app op telefoon mobiliteitsbeleid

Mobility Mixx, mobility made personal

Samen met Mobility Mixx werkt greenwheels aan een slimme en persoonlijke mobiliteitsoplossing voor organisaties. Vergeet het gedoe met bonnetjes en declaraties. Kies nu voor overzichtelijke monitoring via gedetailleerde online rapportages. Mobility Mixx zorgt voort een doordacht mobiliteitsplan dat aansluit bij de specifieke wensen en mobiele vraag- en probleemstukken van jouw organisatie.

NAAR MOBILITY MIXX