Snelweg groen bos

Partners van Greenwheels

Bij Greenwheels geloven we in sterke samenwerkingen. Samen met onze partners werken we continue aan onze missie om steden leefbaarder te maken.

Onze partners op een rijtje

Via onze partners worden zowel de publieke deelauto's op straat als exclusieve deelauto's van bedrijven en overheden samengebracht met andere mobiliteitsvormen, zoals het openbaar vervoer. Op die manier bieden we zowel particulieren als bedrijven een gemakkelijke en flexibele mobiliteitsoplossing. 

Interesse hoe je Greenwheels aansluit op jouw platform?

Dan horen we graag van je!

NS Deur Tot Deur Campagne Greenwheels

Van deur tot deur met Greenwheels en de NS

Na je treinreis uitchecken op het station en direct weer inchecken in een auto van Greenwheels? Dat kan eenvoudig via de Greenwheels app. Waar je met een trein van NS niet komt, daar kom je wél met een deelauto van Greenwheels. Je OV-chipkaart of de NS Business Card is je autosleutel. 

Samen streven we naar optimaal en duurzaam vervoer. Daarom krijgt iedereen met een NS-abonnement € 25,00 rijtegoed als ze zich bij Greenwheels registreren. Vul als klant van de NS de volgende kortingscode in: NSvoordeelGW via de app of mijn greenwheels.

Meer over de NS & Greenwheels
Volkswagen up!

PON de partner voor jouw auto

Greenwheels verbetert continue het wagenpark door nieuwe Volkswagen up!’s, Golf Varianten en Caddy’s te plaatsen. Met de elektrische e-Golf maken we samen onze vloot nog duurzamer. Dit doen we in samenwerking met PON en Volkswagen Leasing. Samen zorgen we dat onze klanten in comfortabelere, zuinigere en veiligere auto’s rijden.

Naar Volkswagen Leasing
Shuttel app

Eenvoudig reizen met de mobiliteitskaart van Shuttel

Met Shuttel ben je mobieler dan ooit. Shuttel biedt de optie om vanuit een mobiliteitsbudget te werken en te splitsen tussen zakelijk en privé reizen. Je combineert eenvoudig alle soorten vervoer. Natuurlijk kan je via Shuttel ook eenvoudig je Greenwheels auto reserveren en rijden. De kosten voor al je mobiliteit komen eenvoudig op één verzamelfactuur. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je er graag meer over.

Naar Shuttel
Hely

Mobility hubs met Hely

Hely maakt delen slimmer, leuker en duurzamer. Dit doet Hely door Hubs te realiseren waar meerdere vormen van deelvervoer in samen komen. Zowel voor bewoners in de buurt als voor bedrijven op eigen terrein. Door mobiliteitshubs met diverse vormen van deelvervoer in de buurt toegankelijk te maken, kan de parkeerdruk verlaagd worden en komt er meer openbare ruimte vrij. Bovendien bespaar je veel CO2-uitstoot en fossiele brandstoffen door je vervoer te delen. Greenwheels regelt voor Hely de deelauto's en fleetmanagement. Zo maken we samen de buurt en het milieu een stukje beter.

Naar Hely
ANWB Logo Greenwheels

ANWB, complete mobiliteit voor zakelijk Nederland.

Als lid van ANWB Wegenwacht voor de Zaak heb je de mogelijkheid om een ANWB mobiliteitskaart aan te vragen. Met de mobiliteitskaart maak je slim gebruik van het OV, OV-fiets, Greenwheels, taxi’s en Uber. Alle kosten komen op één overzichtelijke factuur. Lees hier hoe de mobiliteitskaarts van de ANWB werkt.

Contact
Mobiliteitsfabriek Logo

Flexibel reizen met het platform van de Mobiliteitsfabriek

Mobiliteitsfabriek levert een platform met verschillende mobiliteitsdiensten waarop mobiliteitsaanbieders een eigen dienst kunnen bouwen. Als enige aanbieder van een landelijk netwerk van deelauto’s werkt Greenwheels nauw samen met Mobiliteitsfabriek om onze auto’s beschikbaar te maken voor al haar klanten. Nieuwsgierig? Laat het ons weten.

Naar de Mobiliteitsfabriek

Radiuz, vrijheid in mobiliteit

Meer vrijheid voor je medewerkers, meer grip op je mobiliteit. Radiuz en Greenwheels helpen je op weg met een slimmer mobiliteitsbeleid. Gecombineerd gebruik van alle vormen van mobiliteit, zo eenvoudig als water uit de kraan. Benieuwd naar wat Radiuz en Greenwheels voor jouw organisatie kunnen betekenen? We brengen je graag met Radiuz in contact.

Plan en boek al je vervoer met de app van Gaiyo

Gaiyo is een app ontwikkeld voor de eerste MaaS-pilot van Nederland in Leisdsche Rijn, Vleuten en De Meern. Met de app kun je al je vervoer plannen, boeken en betalen in heel Nederland. Daarnaast geeft de app een persoonlijk reisadvies. Zo maak je eenvoudig, flexibel en overzichtelijk gebruik van vervoer dat op ieder moment bij jouw wens past. Ook Greenwheels is met Gaiyo te gebruiken.

Meer informatie

Interesse hoe je Greenwheels aansluit op jouw platform?

Dan horen we graag van je!