Snelweg groen bos

Partners van Greenwheels

Bij Greenwheels geloven we in sterke samenwerkingen. Samen met onze partners werken we continue aan onze missie om steden leefbaarder te maken.

Onze partners op een rijtje

Via onze partners worden zowel de publieke deelauto's op straat als exclusieve deelauto's van bedrijven en overheden samengebracht met andere mobiliteitsvormen, zoals het openbaar vervoer. Op die manier bieden we zowel particulieren als bedrijven een gemakkelijke en flexibele mobiliteitsoplossing. 

Interesse hoe je Greenwheels aansluit op jouw platform?

Dan horen we graag van je!

NS Deur Tot Deur Campagne Greenwheels op bezoek bij oma met deelauto

Van deur tot deur met Greenwheels en de NS

Na je treinreis uitchecken op het station en direct weer inchecken in een auto van Greenwheels? Dat kan eenvoudig via de Greenwheels app. Waar je met een trein van NS niet komt, daar kom je wél met een deelauto van Greenwheels. Je OV-chipkaart of de NS Business Card is je autosleutel.

NS & GREENWHEELS
Volkswagen up!

PON de partner voor jouw auto

Greenwheels verbetert continue het wagenpark door nieuwe Volkswagen up!’s, Golf Varianten, Caddy’s, Skoda CITIGOe's en Seat Mii's te plaatsen. Met de elektrische e-Golf maken we samen onze vloot nog duurzamer. Dit doen we in samenwerking met PON en Volkswagen Leasing. Samen zorgen we dat onze klanten in comfortabelere, zuinigere en veiligere auto’s rijden.

PON AUTOMOTIVE
Shuttel app gebruik mobiliteitskaart koffie vrouw op zakenreis

Eenvoudig reizen met de mobiliteitskaart van Shuttel

Met Shuttel ben je mobieler dan ooit. Shuttel biedt de optie om vanuit een mobiliteitsbudget te werken en te splitsen tussen zakelijk en privé reizen. Je combineert eenvoudig alle soorten vervoer. Natuurlijk kan je via Shuttel ook eenvoudig je Greenwheels auto reserveren en rijden. De kosten voor al je mobiliteit komen eenvoudig op één verzamelfactuur. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je er graag meer over.

SHUTTEL
Hely partner van Greenwheels man reserveert Greenwheels met app

Mobility hubs met Hely

Hely maakt diverse soorten deelvervoer van verschillende aanbieders beschikbaar in één app. De gebruiker heeft zo op elk moment, in elke situatie geschikt vervoer bij de hand. Hely plaatst de voertuigen op Hely Hubs in uiteenlopende woonwijken, woningcomplexen en bedrijfsterreinen door heel Nederland. Zo wordt delen slimmer, flexibeler en toegankelijker. Greenwheels regelt voor Hely de deelauto’s en fleetmanagement. Op deze manier maken we samen de buurt en het milieu een stukje beter.

HELY
ANWB partner van Greenwheels Wegenwacht fiets en auto

ANWB, complete mobiliteit voor zakelijk Nederland.

Als lid van ANWB Wegenwacht voor de Zaak heb je de mogelijkheid om een ANWB mobiliteitskaart aan te vragen. Met de mobiliteitskaart maak je slim gebruik van het OV, OV-fiets, Greenwheels, taxi’s en Uber. Alle kosten komen op één overzichtelijke factuur. Lees hier hoe de mobiliteitskaarts van de ANWB werkt.

ANWB
Fietser langs Greenwheels auto in Amsterdam

Flexibel reizen met het platform van de Mobiliteitsfabriek

Mobiliteitsfabriek levert een platform met verschillende mobiliteitsdiensten waarop mobiliteitsaanbieders een eigen dienst kunnen bouwen. Als enige aanbieder van een landelijk netwerk van deelauto’s werkt Greenwheels nauw samen met Mobiliteitsfabriek om onze auto’s beschikbaar te maken voor al haar klanten. Nieuwsgierig? Laat het ons weten.

NAAR DE MOBILITEITSFABRIEK
Greenwheels partner Gaiyo man bij Greenwheels auto reserveert met app

Plan en boek al je vervoer met de app van Gaiyo

Gaiyo is een app ontwikkeld voor de eerste MaaS-pilot van Nederland in Leisdsche Rijn, Vleuten en De Meern. Met de app kun je al je vervoer plannen, boeken en betalen in heel Nederland. Daarnaast geeft de app een persoonlijk reisadvies. Zo maak je eenvoudig, flexibel en overzichtelijk gebruik van vervoer dat op ieder moment bij jouw wens past. Ook Greenwheels is met Gaiyo te gebruiken.

GAIYO
Greenwheels partner Mobilitymixx app op telefoon mobiliteitsbeleid

Mobility Mixx, mobility made personal

Samen met Mobility Mixx werkt greenwheels aan een slimme en persoonlijke mobiliteitsoplossing voor organisaties. Vergeet het gedoe met bonnetjes en declaraties. Kies nu voor overzichtelijke monitoring via gedetailleerde online rapportages. Mobility Mixx zorgt voort een doordacht mobiliteitsplan dat aansluit bij de specifieke wensen en mobiele vraag- en probleemstukken van jouw organisatie.

NAAR MOBILITY MIXX

Interesse hoe je Greenwheels aansluit op jouw platform?

Dan horen we graag van je!