Voordelen van autodelen

 

Alle voordelen van Greenwheels autodelen op een rijtje. Een auto voor jou, altijd om de hoek. 

Alles geregeld met de Greenwheels app

Een auto delen als het jou uitkomt? Kiesen. Reserveren. Rijden. Reserveren en openen gaat eenvoudig met de Greenwheels app.

DOWNLOAD ONZE APP

Maximale flexibiliteit

 

Bij Greenwheels beschik je over maximale flexibiliteit. Een auto bij jou in de buurt, wanneer jij die nodig hebt. En die je kan reserveren van ver van tevoren tot vlak voor vertrek. Jouw auto voor ieder moment, groot of klein, lange of korte rit.  

 

Maar soms veranderen plannen. Daarom kun je bij Greenwheels last-minute annuleren en brengen we je minder kosten in rekening als je de auto eerder terugbrengt (tot maximaal twee uur). Zo heb je wél de vrijheid van een eigen auto, maar niet de lasten.

Met Greenwheels is alles voor je geregeld. Van onderhoud tot verzekeringen.

Bespaar jezelf het gedoe en de kosten voor onderhoud, afschrijving, verzekering, parkeren of tanken. Kies voor een tarief zonder vaste kosten of een met extra lage tarieven per maand.

ONZE TARIEVEN

Het gemak van een auto dichtbij wanneer je 'm nodig hebt. Ideaal naast je fiets en het OV. 

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Nederland op straat en op ruim 170 NS-stations. 

ZO WERKT 'T

Altijd een passend tarief

Of je nu soms, regelmatig of vaak een auto nodig hebt. Met Greenwheels is er altijd een tarief dat bij je past. Met het Soms tarief van € 0 per maand betaal je alleen als je gebruikt maakt van jouw Greenwheels auto. 

ONZE VOORDELIGE TARIEVEN

Al 25 jaar Greenwheels en ervaring in autodelen.

Bij Greenwheels zit je goed. Je kunt vertrouwen op fijne, goed onderhoud auto's. En 24/7 service voor als het nodig is. 

MEER OVER GREENWHEELS

Ruim 2.800 auto's staan voor je klaar

Bekijk welke auto's bij jou in de buurt staan. Op straat en op ruim 170 NS-stations.

Een kort of langere rit? Geen probleem

De boodschappen, bezoek aan oma of een dagje strand. Met jouw auto van Greenwheels heb je alle vrijheid. Er is altijd een auto in jouw buurt die je kan reserveren, enkele dagen van te voren of tot een kwartier voor vertrek.

 

Ga je langer op weg? Kies voor ons dag-, tweedaags of week-voordeel. Zo ga je met korting voor een langere periode op pad.

DAG WEEKEND WEEK ROADTRIP

Altijd een auto die bij het moment past

 

Met autodelen heb je altijd de auto die past bij het juiste moment. Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met elk tarief gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Grote of kleine auto

 

Een auto voor een grote boodschap. Een auto voor familie-bezoek. Een auto voor een wandeling. Een auto voor een verre rit. Wat je plan ook is, voor ieder plan is er een passende (elektrische) deelauto. Groot en klein.

 

Al jouw auto's