Borg 

 

Bij Greenwheels rekenen wij eenmalig bij je inschrijving een borg van 50 euro*. De borg zorgt ervoor dat er netjes wordt omgegaan met de spullen die we delen.

 

Borg, ook wel onderpand genoemd, is geld dat je betaalt en vervolgens terugkrijgt mits er niks is gebeurd met - in dit geval - de Greenwheels-auto.  

 

Wanneer je kiest voor betaling van de Greenwheels kosten met een creditcard, dan betaal je de borg niet, maar wordt er alleen een reservering van 50 euro* gemaakt op je creditcard. Bij betaling met automatische incasso wordt dit bedrag na inschrijving van je rekening afgeschreven en ontvang je dit terug uiterlijk 8 weken na afloop van je abonnement.

 

* Voor nieuwe aanmeldingen in de periode van 1/9/2021 tot 28/02/2022 hanteren we een verlaagde borg van € 50. Aanmeldingen gedurende deze periode behouden de lagere borg. Het reguliere borgbedrag is € 225.

Veelgestelde vragen over borg

Wanneer betaal je de borg?

Wanneer je je Greenwheels kosten met een creditcard afrekent, wordt er alleen een reservering van de borg bij je creditcard ingehouden. Dit betekent dat de bestedingslimiet van je creditcard tijdelijk wordt verlaagd. Als je kies tijdens je registratie om te betalen met een automatische bankafschrijving (IBAN), dan betaal je de borg van € 50,- direct. Je betaalt de borg tijdens je registratie.

Bekijk alle veelgestelde vragen