Eropuit met rijtegoed van Greenwheels

 

Je hebt een voucher voor rijtegoed ontvangen van Greenwheels. Zo kun je eens een proefritje maken of er lekker op uit met een Greenwheels.

 

Hoe claim je jouw rijtegoed?

De code van jouw rijtegoed vul je in op jouw eigen profiel van Greenwheels. De code wordt dan verrekend met de eerstvolgende rit. Het rijtegoed geldt voor zowel kilometers als tijd, tenzij anders vermeld.

1) Geen lid? Gratis aanmelden

Ben je nog geen lid van Greenwheels? Meld je dan eerst gratis aan. 

2) Claim jouw rijtegoed

Claim jouw rijtegoed in jouw profiel via de Greenwheels app of via de website. Dit doe je via het menu rechtsboven en dan "voeg een voucher toe". Het wijst zich vanzelf.

3) Auto reserveren en rijden

Maak een reservering voor een Greenwheels-auto naar keuze op je gewenste tijdstip en locatie. De voucher wordt automatisch bij je rit verrekend op de factuur.

Greenwheels familie auto huren met deelauto op pad meisjes gezin kinderen

Actievoorwaarden

 

- Het claimen van de voucher kan tot en met de gecommuniceerde datum.

- Het rijtegoed is tot 3 maanden na het claimen te gebruiken, daarna vervalt de waarde (tenzij anders vermeld in actie-specifieke voorwaarden).

- Het rijtegoed is alleen te claimen wanneer je een profiel hebt bij Greenwheels.

- Het rijtegoed is geldig op alle autotypes en op zowel kilometer- als tijdkosten, tenzij anders vermeld.

- Het rijtegoed geldt voor toekomstige reserveringen (alle reserveringen ná de claimdatum). Het wordt automatisch verrekend op je factuur.

- Per rit kunnen er maximaal 2 vouchers worden toegepast.

- De voucher is niet inwisselbaar voor geld.

 

Belangrijk om te weten:

Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van de voucher wordt ontzegd.

 

Alleen als je een hoofdbestuurder bent (verantwoordelijk voor de kosten van Greenwheels) kun je rijtegoed claimen in je account.

Hoe voeg ik een voucher toe?

Dit kan via de website of de Greenwheels app.

Website

Log in op Mijn Profiel. Klik op ‘Voucher toevoegen’. Vul je voucher code in en druk op ‘Voucher toevoegen’. Er wordt aangegeven of het toevoegen is gelukt.

Greenwheels app

Log in op de Greenwheels app. Druk rechtsboven op je initiaal en vervolgens op 'Voucher toevoegen'. Je krijgt een overzicht te zien van je vouchers/kortingen. Onderaan kies je op 'Voucher toevoegen' vul de gekregen voucher in en bevestig.