Een auto huren en delen in Abcoude

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Abcoude en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Abcoude!

Waar in Abcoude een auto huren

 

Je kan een Greenwheels-deelauto vinden nabij het centrum van Abcoude. Maar er staat ook een deelauto op je te wachten bij het NS-Station van Abcoude. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar in Abcoude en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.500 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in Abcoude?

Zo werkt autodelen in Abcoude

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Abcoude en 160 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Abcoude. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik word ontzettend blij van mijn Greenwheels ritjes. Er is altijd wel een auto beschikbaar, reserveren is zo geregeld!”
Auto openen met de Greenwheels app

Start vandaag met autodelen in Abcoude

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.500 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Abcoude altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Amsterdam, Amsterdam Zuid-oost, Amstelveen, Breukelen, Utrecht, en Weesp en meer dan 160 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 135 NS stations!