Deelauto huren in Amersfoort

Een deelauto is de auto die voor je klaarstaat wanneer jij die nodig hebt

 

Een deelauto huren in Amersfoort is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto bij jou in de buurt. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan het ongemak van een eigen auto. Zo gemakkelijk is autodelen! Wanneer maak jij je eerste rit met een deelauto in Amersfoort?

Bekijk deelauto's in je buurt

Waar staan er bij jou in Amersfoort deelauto's? Vind, open en sluit de deelauto's eenvoudig via de Greenwheels app voor autodelen.

 

Waar in Amersfoort kan ik een deelauto huren?

 

In Amersfoort staan verschillende Greenwheels deel- en huurauto's voor je klaar. Een auto huren in Soesterkwartier of Nieuwland? Dat is met car sharing geen probleem! Je reserveert al een Greenwheels deelauto in Amersfoort voor 15 minuten of langer. Een auto voor een ritje naar de supermarkt. Een auto voor een wandeling. Met Greenwheels heb je een auto wanneer jij die nodig hebt.

 

 

De voordelen van een deelauto huren via Greenwheels

 

 Download de app en huur direct een auto

 Altijd een Greenwheels-huurauto dichtbij

 Betaal per kwartier en kilometer

 Verzekeringen, pechhulp en tanken/laden inbegrepen

 

Aanmelden

 

Zo huur je een deelauto in Amersfoort

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Amersfoort en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de deelauto weer op z'n eigen locatie in Amersfoort. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

 

 

Wat kost een auto huren in Amersfoort?

 

Met Greenwheels ga je voordelig op pad met een deelauto in Amersfoort. Je huurt daar al een auto vanaf € 2,07 per uur of € 29 per dag. Ga je langer op pad, bijvoorbeeld een weekend of een week? Dan wordt het nog voordeliger. Bij iedere rit is een autoverzekering, tanken en laden, onderhoud, 24/7 service en pechhulp inbegrepen. Ontdek onze voordelige deelauto tarieven en meld je aan.

 

Bekijk tarieven

 

“Als binnenstadbewoner is het heel fijn om - wanneer het gebruik van fiets of OV onpraktisch of onmogelijk is - een Greenwheels te kunnen gebruiken. ”

Welke deelauto's staan er in Amersfoort?

 

Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je gebruik maken van alle autotypes die in Amersfoort staan. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past. Dat is het gemak van autodelen!

Kleine deelauto's

Onze compacte stadsauto's zijn kleine auto's die je gemakkelijk kunt pakken voor een bezoek aan je familie of vrienden, om klusjes te doen of voor een dagje weg.

Ruime stationwagens

Een ruime stationwagen is ideaal voor vakanties, om mee op pad te gaan met je familie of vrienden, of als je veel moet vervoeren.

Bestelbusje huren

Ons Volkswagen Caddy busje is ideaal als je gaat klussen of verhuizen. Maar ook als je tweedehands meubels wilt ophalen of langs het tuincentrum wilt gaat is dit de deelauto voor jou.

Koppel in de natuur met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Amersfoort

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Amersfoort altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren. In Baarn, Den Dolder, Leusden en Soest staan bijvoorbeeld ook deelauto's voor je klaar.

Daarnaast staan er deelauto's op ruim 170 NS stations door heel Nederland.