Een auto huren en delen in Amersfoort

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren en delen in Amersfoort is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan het ongemak van een eigen auto. Wanneer maak jij je eerste rit met een deelauto in Amersfoort?

Waar in Amersfoort een deelauto huren

 

In Amersfoort staan verschillende Greenwheels deel- en huurauto's voor je klaar. Een auto huren in Soesterkwartier of Nieuwland? Dat is met car sharing geen probleem! Je reserveert al een Greenwheels deelauto in Amersfoort voor 15 minuten of langer. Een auto voor een ritje naar de supermarkt. Een auto voor een wandeling. Met Greenwheels heb je een auto wanneer jij die nodig hebt.

Bekijk auto's in je buurt

Waar staan er bij jou in Amersfoort deelauto's?

Zo werkt autodelen in Amersfoort

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Amersfoort en 170 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de deelauto weer op z'n eigen locatie in Amersfoort. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Als binnenstadbewoner is het heel fijn om - wanneer het gebruik van fiets of OV onpraktisch of onmogelijk is - een Greenwheels te kunnen gebruiken. ”
Koppel in de natuur met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Amersfoort

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.600 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Amersfoort altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 170 steden een deelauto huren en reserveren. In Baarn, Den Dolder, Leusden en Soest staan bijvoorbeeld ook deelauto's voor je klaar.

Daarnaast staan er deelauto's op ruim 135 NS stations door heel Nederland.