Een auto huren in Arnhem als het jou uitkomt

 

Huur eenvoudig een van onze deelauto’s in Arnhem.

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze auto's in Arnhem open je eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0,- per maand. Start ook met autodelen in deze prachtige stad aan beide zijden van de Rijn.

Huur een van onze 20+ Arnhemse deelauto's

In Arnhem staan ruim 20 Greenwheels-auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Bus in Arnhem Greenwheels auto's combinatie met OV

Autoverhuur altijd in de buurt met car sharing

In deze Gelderse stad in het oosten van Nederland, bekend om het vele water en groen, kan het een uitdaging zijn om aan een deelauto te komen. Met Greenwheels staat er altijd een deelauto in buurt! Dit maakt een auto huren in Arnhem een stuk eenvoudiger. 

Arnhem Binnenstad

 

Een auto huren in het centrum van Arnhem, dat kan met één van onze vele deelauto’s aldaar. Op plekken als Arnhem Centraal (Stationsplein), ten zuiden van Park Sonsbeek in de gebieden Janssingel, Markt en Weverstraat.

Greenwheels deelauto Utrecht auto delen

Arnhem Velperpoort en Oost

Je kunt ook een auto huren in het gebied ten oosten van het centrum van Arnhem. Zo vind je onze auto's in de Spijkerbuurt, het Statenkwartier en bij de John Frost Brug. Greenwheels is je huur auto in Arnhem!

DOWNLOAD DE APP

Arnhem Klarendal en Noord-Oost Arnhem

 

Een auto huren in Arnhem aan de noord-oostkant van de stad? Ook dat is geen probleem! Je vindt onze deelauto’s in Graaf Ottoplein en omgeving, Sint Marten, Sint Janskerkstraat en omgeving, Velperweg-Noord en op het Fabrieksterrein ENKA.

Greenwheels auto vrouw naar werk

Auto huren zonder creditcard

Wil je een auto huren in Arnhem zonder creditcard? Ook dat is bij Greenwheels geen probleem. Je kunt bij ons kiezen voor automatische bankoverschrijving (IBAN). 

RESERVEER JE AUTO

Auto huren Arnhem zonder borg?

 

In Arnhem huur je eenvoudig een auto bij Greenwheels. Wanneer je ervoor kiest om per creditcard te betalen, wordt er alleen een reservering van de borg bij je creditcard ingehouden. Als je tijdens je registratie kiest voor betaling per automatische bankafschrijving (IBAN), dan betaal je wél de borg direct.

 

Goedkoop auto huren Arnhem

 

Je kunt bij Greenwheels al klant worden vanaf € 0,- per maand. Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor de 'Soms'-optie. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Arnhem of een andere stad? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak', want daarmee is zowel je uurprijs als je kilometertarief een stuk goedkoper!

1 - Meld je gratis aan

Meld je gratis aan bij Greenwheels. Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden.

2 - Auto openen en wegrijden

Reserveer jouw auto via de app of website. Open de Greenwheels-auto via de app, pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto.

3 - Terugzetten en sluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de eigen, vaste locatie van de auto: daar waar je 'm ook opgehaald hebt. Je hoeft geen parkeergeld te betalen als de vaste Greenwheels-locatie in een betaald-parkeren zone valt.

“Top service, genoeg auto’s in de buurt, zelfs in de straat.”
Vrouw gebruikt Greenwheels app swipe om te openen met rechterhand bij elektrische auto

Snel auto huren in Arnhem met de Greenwheels app

Zoek, reserveer en open met de Greenwheels app. Car sharing, oftewel autodelen, is een deelauto huren in Breda als het jou uitkomt.

HET SNELST MET DE APP

Een auto voor een uurtje, een dag of het weekend

 

Je huurt al een Greenwheels deelauto in Arnhem vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Per kwartier

Auto huren in Arnhem per uur

Uurtje naar de fysio? Je hebt geen eigen auto meer nodig. Voor een Greenwheels deelauto in Arnhem betaal je namelijk per kwartier. 

24 uur

Autohuur Arnhem voor 1 dag

Dagje je ouders of vrienden opzoeken buiten de stad? Een auto huren voor 1 dag in Arnhem is geen probleem.

Een auto voor een weekend of week

Een weekendje of een week weg uit de stad? Doe een weekje Texel of een weekendje Ardennen met een huurauto voor een 48 uur of een week.

Altijd dichtbij, zonder gedoe een auto huren

 

Een auto huren in Arnhem via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

Greenwheels NS Business card auto openen zakelijk rijden deelauto kaarthouder achter raam

Het gemak van car sharing in Arnhem. Ideaal naast je fiets en het OV.

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Arnhem en Nederland op straat en op ruim 130 NS-stations.

AL JOUW AUTO'S
Beeldbellen Teams meeting zakelijk gebruik Greenwheels kantoor man

Particulier en zakelijk car sharing

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen. Een deelauto voor op kantoor, net zo gemakkelijk.

ZAKELIJK

Onze Arnhemse deelauto's

 

Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt: bij Greenwheels kun je met elk car sharing abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download