Gratis en vrijblijvend

Kies voor de slimste mobiliteitsoplossing voor jouw bedrijf

Neem contact op
Greenwheels auto straatbeeld dame bellen mobiel jonge vrouw zakelijk mobiliteit

Zakelijk autodelen

  • Altijd een auto beschikbaar met ruim 2.300 auto's op straat en op 130 NS-stations
  • Betalen voor gebruik in plaats van bezit
  • Mogelijkheid tot exclusieve deelauto's voor jouw bedrijf
  • Zakelijk autodelen; deelauto's die meebewegen met jouw bedrijf, ook als je volgende week twee keer zoveel auto's nodig hebt
Aanmelden

Een oplossing op maat. Voor zzp'ers tot grootzakelijk.

We hebben altijd een oplossing voor jouw mobiliteitsbehoefte. Je kunt gebruik maken van onze 2.300 deelauto's op straat of kiezen voor exclusieve deelauto’s voor jouw bedrijf. Van het ombouwen van je eigen bedrijfsauto’s naar deelauto tot het delen van een nieuwe elektrische auto: wij helpen je verder.

Greenwheels Exclusief
Kies voor exclusieve deelauto's voor jouw bedrijf

Van exclusieve elektrische auto’s tot het deelbaar maken van je huidige bedrijfsauto's. Zo kies je voor de meest efficiënte mobiliteitsoplossing voor jouw medewerkers. 

Zakelijke Greenwheels-ervaringen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het gemak van de slimme zakelijke deelauto's van Greenwheels? Lees hier onder andere de ervaringen van de Bijenkorf en gemeente Meierijstad.

Volledige ontzorging. Alleen betalen voor gebruik. 

Met zakelijk autodelen heb je geen omkijken naar onderhoud, verzekeringen, afschrijvingen en tankbonnetjes. Met Greenwheels word je bedrijf volledig ontzorgt op het gebied van mobiliteit. 

 

  • Als zakelijke rijder kun je altijd gebruik maken van onze publiek beschikbare vloot van deelauto's op straat. Ruim 2.300 auto’s door heel Nederland.
  • Alle kosten op één btw-factuur. Zo hoeven jouw collega's nooit meer een kilometer te declareren.
  • Ruime mogelijkheden: met zakelijk autodelen is er altijd een oplossing op maat. Van exclusieve slimme deelauto's voor jou en je collega's tot huidige leaseauto’s ombouwen naar deelauto's.
“Greenwheels biedt ons de mogelijkheid om onze eigen poolauto's met onze NS-Business Cards te gebruiken voor meer flexibiliteit.”
Whitepaper

Het einde van de leaseauto. Wat nu?

Files, klimaatdoelstellingen en COVID-19 kondigen het einde van de leaseauto aan. Wat nu? Deze whitepaper geeft inzage in welke keuzes je kan maken.

Zzp'er

Autodelen, ideaal voor zzp'er

Werk je grotendeels thuis en heb je maar een paar keer per maand een auto nodig? Heb je soms een week vol afspraken en dan weer een paar maanden helemaal niet? Ga zakelijk autodelen. Da's slimmer, betaalbaar en duurzaam.

MKB & Grootzakelijk

In zes stappen naar deelmobiliteit

Steeds meer organisaties groot en klein stappen over op zakelijk autodelen en deelmobiliteit. Logisch, want autodelen is flexibel inzetbaar, goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Met dit stappenplan naar een vlekkeloze introductie.

Volledige ontzorging, altijd alles voor je bedrijf geregeld

Van afspraken met garages, verzekeringen tot tankbonnetjes. Alle aspecten van een eigen wagenpark neemt Greenwheels van je over. Je krijgt maandelijks één overzichtelijke factuur.  

Ik wil meer weten

Exclusief. Een eigen wagenpark aan deelauto's

Huidige bedrijfsauto's ombouwen of nieuwe (elektrische) deelauto's via Greenwheels. Met eigen bedrijfsbranding. Het kan allemaal. Zakelijke Greenwheels klanten doen gemiddeld 11 leaseauto's weg in ruil voor 1 Greenwheels deelauto. 

Greenwheels Exclusief

Laat je medewerkers flexibel reizen, een auto wanneer het nodig is

Met 2.300 Greenwheels auto's door heel Nederland en op ruim 130 NS-stations staat er een auto voor je medewerkers klaar wanneer het nodig is. Een ideale aanvulling op de fiets, het OV en eigen (lease)auto's. Ideaal te combineren met een mobiliteitskaart!

Contact

De partners van Greenwheels

Greenwheels gelooft in sterke samenwerkingen. Via onze partners worden zowel de publieke deelauto's op straat, als eventuele eigen deelauto's samengebracht met andere mobiliteitsvormen, zoals openbaar vervoer. Op die manier heeft je bedrijf een volledig ontzorgde en flexibele mobiliteitsoplossing voor alle medewerkers. 

Vragen? Of liever meer informatie?