Gratis en vrijblijvend

Kies voor de slimste mobiliteitsoplossing voor jouw bedrijf

Neem contact op
Greenwheels en de NS openbaar vervoer

Zakelijk autodelen

  • Altijd een auto beschikbaar met ruim 2.050 auto's op straat en op 110 NS-stations
  • Betalen voor gebruik in plaats van bezit
  • Mogelijkheid tot exclusieve deelauto's voor jouw bedrijf
  • Zakelijk autodelen; deelauto's die meebewegen met jouw bedrijf, ook als je volgende week twee keer zoveel auto's nodig hebt
Aanmelden

Een oplossing op maat. Voor zzp'ers tot grootzakelijk.

We hebben altijd een oplossing voor jouw mobiliteitsbehoefte. Je kunt gebruik maken van onze 2.050 deelauto's op straat of kiezen voor exclusieve deelauto’s voor jouw bedrijf. Van het ombouwen van je eigen bedrijfsauto’s naar deelauto tot het delen van een nieuwe elektrische auto: wij helpen je verder.

Publieke Greenwheels
Flexibele abonnementen vanaf 10 euro per maand

Maak gebruik van het grootste landelijke netwerk van deelauto’s en heb geen omkijken naar onderhoud, verzekeringen en schoonmaak van de auto’s. Er is een passend abonnement voor elke zakelijke rijder.

Zakelijke Greenwheels ervaringen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het gemak van de slimme zakelijke deelauto's van Greenwheels? Lees hier onder andere de ervaringen van de Bijenkorf en gemeente Meierijstad.

Volledige ontzorging. Alleen betalen voor gebruik. 

Met zakelijk autodelen heb je geen omkijken naar onderhoud, verzekeringen, afschrijvingen en tankbonnetjes. Met Greenwheels word je bedrijf volledig ontzorgt op het gebied van mobiliteit. 

 

  • Als zakelijke rijder kun je altijd gebruik maken van onze publieke vloot op straat. Ruim 2.050 auto’s door heel Nederland.
  • Alle kosten op één btw-factuur. Zo hoeven jouw collega's nooit meer een kilometer te declareren.
  • Ruime mogelijkheden: met zakelijk autodelen is er altijd een oplossing op maat. Van exclusieve slimme deelauto's voor jou en je collega's tot huidige leaseauto’s ombouwen naar deelauto's.
“Greenwheels biedt ons de mogelijkheid om onze eigen poolauto's met onze NS-Business Cards te gebruiken voor meer flexibiliteit.”

Volledige ontzorging, altijd alles voor je bedrijf geregeld

Van afspraken met garages, verzekeringen tot tankbonnetjes. Alle aspecten van een eigen wagenpark neemt Greenwheels van je over. Je krijgt maandelijks één overzichtelijke factuur.  

Ik wil meer weten

Óók voor zzp'ers

Werk je grotendeels thuis en heb je maar een paar keer per maand een auto nodig? Heb je soms een week vol afspraken en dan weer een paar maanden helemaal niet? Ga zakelijk autodelen. Da's slimmer, betaalbaar en duurzaam.

Greenwheels voor zzp'ers

Exclusief. Een eigen wagenpark aan deelauto's

Huidige bedrijfsauto's ombouwen of nieuwe (elektrische) deelauto's via Greenwheels. Met eigen bedrijfsbranding. Het kan allemaal. Zakelijke Greenwheels klanten doen gemiddeld 11 leaseauto's weg in ruil voor 1 Greenwheels deelauto. 

Greenwheels Exclusief

Laat je medewerkers flexibel reizen, een auto wanneer het nodig is

Met 2.050 Greenwheels auto's door heel Nederland en op ruim 110 NS-stations staat er een auto voor je medewerkers klaar wanneer het nodig is. Een ideale aanvulling op de fiets, het OV en eigen (lease)auto's. Ideaal te combineren met een mobiliteitskaart!

Contact

De partners van Greenwheels

Greenwheels gelooft in sterke samenwerkingen. Via onze partners worden zowel de publieke deelauto's op straat, als eventuele eigen deelauto's samengebracht met andere mobiliteitsvormen, zoals openbaar vervoer. Op die manier heeft je bedrijf een volledig ontzorgde en flexibele mobiliteitsoplossing voor alle medewerkers. 

Vragen? Of liever meer informatie?