Een auto huren en delen in Badhoevedorp

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Badhoevedorp en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Badhoevedorp! 

Waar een auto huren in Badhoevedorp 

 

Wist je dat je ook in Badhoevedorp een Greenwheels deelauto kan huren? De Greenwheels deelauto staat voor je klaar bij de Groenezoom. 

Zo werkt autodelen in Badhoevedorp

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Badhoevedorp en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Badhoevedorp. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

Man met Greenwheels deelauto langs de weg

Start vandaag met autodelen in Badhoevedorp

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Badhoevedorp altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!