Een auto huren en delen in Bilthoven

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Bilthoven? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Bilthoven in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Bilthoven of op één van de ruim 150 NS-stations. 

Waar in Bilthoven een auto huren 

 

Wist je dat je ook in Bilthoven een Greenwheels deelauto kan huren? Of je nu een compacte en voordelige stadsauto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met één account gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto in Bilthoven kiezen die op dat moment het best past. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Bilthoven

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Bilthoven en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Bilthoven. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik denk dat ik sinds 2003 lid ben, rij nu minder dan eerst, maar ben echt fan! ”
Vrouw opent auto en stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Bilthoven

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren? 

 

We hebben meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Bilthoven. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Bilthoven vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Utrecht, Soest en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 150 stations!