Een auto huren en delen in Bloemendaal

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Bloemendaal is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Bloemendaal?

Waar in Bloemendaal een auto huren 

 

In Bloemendaal kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren in de Ignatius Bispincklaan. Maar er staat ook een deelauto op je te wachten bij het NS-station. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Bloemendaal. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Bloemendaal

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Bloemendaal en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Bloemendaal. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Er staan er hier zoveel in de buurt dat er altijd eentje op een paar minuten lopen te reserveren is. ”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Bloemendaal

GRATIS AANMELDEN

Auto’s in Bloemendaal én (ver) daarbuiten 

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Bloemendaal, maar op 185 in Nederland, zoals Haarlem en Overveen. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!