Een auto huren en delen in Bunschoten

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Bunschoten? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Huur ook eenvoudig een Greenwheels bij jou om de hoek of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar in Bunschoten een auto huren

 

Wist je dat je ook in Bunschoten een compacte en voordelige Greenwheels-deelauto kunt huren? Je kan al Greenwheels-rijder worden vanaf € 0 per maand. Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Bunschoten? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Bunschoten

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Bunschoten en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Bunschoten. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Man en vrouw met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Bunschoten

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto op 185+ plaatsen 

 

Niet alleen in Bunschoten, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels deelauto tegen. Autodelen kan, naast in Baarn, Blaricum en Amersfoort. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!