Een auto huren en delen in Den Helder

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Den Helder. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's in Den Helder reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Den Helder.

Waar in Den Helder een auto huren

 

In Den Helder staan verschillende Greenwheels huurauto's voor je klaar. Een auto huren bij het NS station van Den Helder of Den Helder Zuid? Dat is met car sharing geen probleem! Je huurt al een Greenwheels deelauto in Den Helder vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Den Helder

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Den Helder en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Den Helder. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels is gewoon een goede oplossing als je niet elke dag een auto nodig hebt.”
Man met Greenwheels deelauto langs de weg

Start vandaag met autodelen in Den Helder

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Den Helder altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Schagen, Alkmaar, Hoorn en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!