Een auto huren en delen in Alkmaar

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Alkmaar? Met de Greenwheels app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Alkmaar in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Alkmaar of op één van de ruim 150 NS-stations.

Waar in Alkmaar een auto huren

 

Je kan een Greenwheels-deelauto vinden in het historische centrum van Alkmaar. Maar er staan ook in andere buurten in Alkmaar auto's voor je klaar bijvoorbeeld in Bergemeer, de Hoef, het Emmakwartier, Oudoperpolder, de Horn, Daalmeer maar ook bij het NS-station in Alkmaar.

 

Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar in Alkmaar en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in Alkmaar?

Zo werkt autodelen in Alkmaar

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Alkmaar en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Alkmaar. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels maakt alles waar. Schone, nette auto en alles volgens afspraak. ”
Man stapt in rode Greenwheels auto langs de weg

Start vandaag met autodelen in Alkmaar

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Alkmaar altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Bergen, Castricum, Heiloo bij het NS-station, Heerhugowaard, en Purmerend. Maar ook in meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 150 NS stations!