Een auto huren en delen in Diemen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Diemen? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Diemen staat er altijd wel een dichtbij.

Waar in Diemen een auto huren

 

In Diemen kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren. Maar er staat ook een deelauto in Diemen-Zuid op je te wachten bij het NS-station van Diemen-Zuid en in Diemen-Noord. Zijn deze locaties niet handig voor jou? Bij Venserpolder staan er ook Greenwheels auto's. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Diemen en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Diemen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Diemen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Diemen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ben al een kleine 20 jaar lid van Greenwheels. Ben erg tevreden. Autodelen is veel beter voor het milieu. ”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Diemen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Diemen altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Duivendrecht, Amsterdam Zuid-Oost- bijvoorbeeld in woonwijk IJburg- en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 150 NS stations!