Een auto huren en delen in Duivendrecht

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Duivendrecht. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's in Duivendrecht reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Duivendrecht.

Waar in Duivendrecht een auto huren

 

Je vindt een Greenwheels deelauto aan de Papiermolen in Duivendrecht. Ook kan je een auto huren in Diemen. Zoek je een deelauto in de buurt van metrostation Venserpolder? Hier staat ook een Greenwheels deelauto. En wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Duivendrecht? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Duivendrecht

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Duivendrecht en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Duivendrecht. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, de perfecte auto op tijd beschikbaar, schoon en in goede technische staat.”
Fietser rijdt langs geparkeerde rode Greenwheels auto langs de weg

Start vandaag met autodelen in Duivendrecht

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Duivendrecht altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Diemen, Amsterdam Zuid-Oost en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!