Een auto huren en delen in Doetinchem

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Doetinchem? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Doetinchem staat er altijd wel een dichtbij.

Waar in Doetinchem een auto huren

 

In Doetinchem kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren. Maar er staat ook een deelauto in Zutphen en Arnhem op je te wachten. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Doetinchem. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Doetinchem

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Doetinchem en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Doetinchem. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Het rijden in een Greenwheels herinnert me er telkens weer aan dat ik geen auto hoef te bezitten.”
Persoon gebruikt app om elektrische deelauto te openen

Start vandaag met autodelen in Doetinchem

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Doetinchem altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Arnhem, Zutphen, Nijmegen en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 150 NS stations!