Een auto huren en delen in Gouda

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Gouda en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Gouda!

Waar vind ik deelauto's in Gouda?

 

Je vindt de Greenwheels deelauto’s in Gouda in het centrum. Ook kan je een auto huren in Kort Haarlem, Kromme Gouwe en Achterwillens. Zoek je een deelauto in Goverwelle, dan vind je ook hier onze deelauto’s. En wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Gouda? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Gouda

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Gouda en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Gouda. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, de perfecte auto op tijd beschikbaar, schoon en in goede technische staat.”
Vrouw stapt in witte elektrische Greenwheels auto op NS station

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Gouda altijd een Greenwheels dichtbij. Zo kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt.

 

Je kan onder andere een Greenwheels deelauto reserveren en huren in Bodegraven, Oudewater, Nieuwerkerk aan den Ijssel en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 stations!