Een auto huren en delen in Haren

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Haren is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Haren?

Waar vind ik deelauto’s in Haren?

 

Je vindt de Greenwheels deelauto’s in Haren nabij het centrum, naast het station en in Oosterhaar. Wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Haren? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Haren

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Haren en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Haren. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik word ontzettend blij van mijn Greenwheels ritjes. Er is altijd wel een auto beschikbaar, reserveren is zo geregeld!”
Koppel dagje uit in de natuur met rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Haren

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Haren altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Groningen, Assen, Winsum en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!