Een auto huren en delen in Heiloo

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Heiloo? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Heiloostaat er altijd wel een dichtbij.

Waar in Heiloo een auto huren

 

Je kan een Greenwheels-deelauto vinden bij het NS-Station van Heiloo. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Heiloo

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Heiloo en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Heiloo. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik denk dat ik sinds 2003 lid ben, rij nu minder dan eerst, maar ben echt fan! ”
Man in regen naast rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Heiloo

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto op 185+ plaatsen

 

Niet alleen in Heiloo, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels deelauto tegen. Autodelen kan, naast in Heiloo, ook in Alkmaar, Castricum, Bergen en Krommenie. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!