Een auto huren en delen in Hellevoetsluis

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Hellevoetsluis is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Hellevoetsluis?

Waar in Hellevoetsluis een auto huren

 

Je kan een Greenwheels-deelauto vinden in het historische centrum van Hellevoetsluis. Maar er staat ook een deelauto op je te wachten bij de Amnesty Internationallaan. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Hellevoetsluis

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Hellevoetsluis en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Hellevoetsluis. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels is gewoon een goede oplossing als je niet elke dag een auto nodig hebt.”
Elektrische deelauto openen met de Greenwheels app voor auto delen

Start vandaag met autodelen in Hellevoetsluis

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

We hebben meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Hellevoetsluis. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Hellevoetsluis vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Spijkenisse, Rotterdam, Dordrecht en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 150 stations!