Een auto huren en delen in Spijkenisse

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Spijkenisse? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Spijkenisse of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar vind ik deelauto's in Spijkenisse?

 

Je vindt de Greenwheels deelauto’s in Spijkenisse bij metrostations Heemraadlaan en De Akkers. En wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Spijkenisse? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Spijkenisse

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Spijkenisse en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Spijkenisse. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ben al een kleine 20 jaar lid van Greenwheels. Ben erg tevreden. Autodelen is veel beter voor het milieu.”
Vrouw stapt in rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Spijkenisse

GRATIS AANMELDEN

Auto huren in de buurt?

 

Een Greenwheels huren in Rotterdam, Poortugaal of Vlaardingen? Ook dat kan! Je vindt ons daar én in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo is Greenwheels jouw huur auto in de buurt. Voor een lang weekend of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. Niet alleen in Spijkenisse dus, maar door heel Nederland.