Een auto huren en delen in Huizen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Huizen? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Huizen staat er altijd wel een dichtbij.

Waar in Huizen een auto huren

 

In Huizen kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren nabij het Oude Dorp en in Huizen Bijvanck. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Huizen. Eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt!

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Huizen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Huizen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Huizen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Een auto wanneer nodig en zonder de zorgen en kosten bij het niet rijden. Heerlijk.”
Vrouw opent auto en stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Huizen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Een Greenwheels huren in Blaricum, Hilversum, Bussum of Bunschoten? Ook dat kan! Je vindt ons daar én in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo is Greenwheels jouw huur auto in de buurt. Voor een lang weekend of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. Niet alleen in Huizen dus, maar door heel Nederland.