Een auto huren en delen in Krimpen aan de Lek

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Krimpen aan de Lek is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Krimpen aan de Lek? 

Waar in Krimpen aan de Lek een auto huren 

 

In Krimpen aan de Lek kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren op verschillende locaties, waaronder de Hoofdstraat en Groenland. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Krimpen aan de Lek

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Krimpen aan de Lek en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Krimpen aan de Lek. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“De belangrijkste reden voor mij is het gemak. Je hebt snel een auto beschikbaar.”
Man stapt in rode Greenwheels auto langs de weg

Start vandaag met autodelen in Krimpen aan de Lek

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Papendrecht altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Krimpen aan de IJssel,

Capelle aan den IJssel, Rotterdam en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!