Een auto huren en delen in Krimpen aan den IJssel

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Krimpen aan den Ijssel en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Krimpen aan den Ijssel!

Waar in Krimpen aan den IJssel een auto huren

 

Je kan een Greenwheels-deelauto vinden in Kortland, aan de Koekoekstraat, maar er staat ook deelauto's op je te wachten bij parkeerplaats Olympiade en vlak bij het Zwanenmeer aan de vijverlaan. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar in Krimpen aan den IJssel en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in Krimpen aan den IJssel?

Zo werkt autodelen in Krimpen aan den IJssel

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Krimpen aan Den IJssel en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Krimpen aan den IJssel. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik word ontzettend blij van mijn Greenwheels ritjes. Er is altijd wel een auto beschikbaar, reserveren is zo geregeld!”
Elektrische deelauto openen met de Greenwheels app voor auto delen

Start vandaag met autodelen in Krimpen aan den IJssel

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Abcoude altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Krimpen aan de Lek, Capelle aan den IJssel, Rotterdam en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!