Een deelauto in Leersum

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Leersum? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Leersum in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Leersum of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar in Leersum een auto huren

 

In Leersum staat ook een Greenwheels huurauto's voor je klaar op parkeerplaats Bijenkorf. Een auto huren in deze stad kan daarom zonder problemen. Het is met car sharing geen probleem! Je huurt al een Greenwheels deelauto in Leersum vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Zo werkt autodelen in Leersum

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Anna Paulowna en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Anna Paulowna. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Vader en dochter stappen in rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Leersum

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Leersum. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Leersum vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Doorn, Maarn, Woudenberg, Rhenen en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 170 stations!